anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Număr Prepay reciclat; mesaje și apeluri nedorite

Andra_Codrina_M
Începător

Am cumpărat de la un magazin Orange o cartelă Orange Prepay și primesc constant mesaje și apeluri adresate fostului titular al numărului. Ce se poate face să nu mai primesc aceste mesaje și apeluri care nu mă privesc ?

3 Răspunsuri 3

Pololică
#StarMember

Salutare!

Ar fi varianta sa-i anunti ca mesajele si apelurile nu ajung unde trebuie. 

Daca sunt mesaje de marketing (nu stiu, de la farmacii sau mai stiu eu ce) ar fi recomandabil sa verifici daca poti opri acele mesaje (un unsubscribe de pe site).

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Poți bloca acele numere/SMS-uri (din setari) sau, cel mai simplu, să achiziționezi un SIM nou. Dacă nu ești atașata de acel număr și apelurile și mesajele sunt frecvente și insistente, îți recomand să optezi pentru un SIM nou. Pana te hotarasti nu asocia numarul cu conturi importante pentru tine.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Am avut și eu în trecut o astfel de cartelă și am blocat numerele respective. Acum nu mai dețin acel număr, dar a fost neplăcut și cu deranj!

Sper să rezolvi cu blocarea acelor numere sau pur și simplu îți iei altă cartelă, în ultimă instanță.

Baftă multă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.