anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Nu mai pot trimite mesaje tip sms

Nela
Junior

Bună seara, de 3 zile nu mai pot trimite mesaje tip sms deloc, am vorbit cu mai mulți consultanți Orange dar nimic, îmi spun că verifica și nu primesc nici un răspuns 

Screenshot_20230503_201236_com.android.mms.jpg

1 Soluţie acceptată‚

Nela
Junior

mulțumesc frumos tuturor care mi-ați dat un sfat, până la urmă a fost problema de la Orange, au rezolvat-o până la urmă, o zi frumoasa tuturor!! 

Vizualizare soluţie în postul original

82 Răspunsuri 82

Salut, @SIMTOMA 

Există un incident în acest moment legat de trimiterea SMS-urilor. Situația este cunoscută de Orange si se lucrează la remedierea ei, mai multe detalii aici: https://comunitate.orange.ro/t5/prepay/eroare-0-la-trimitere-sms/td-p/115750

Am aceiasi problema de mai bine de 5 zile, nu pot trimite sms-uri, ai reusit sa o rezolvi? Daca da, ma poti redirectiona catre persoanele responsabile? 
Multumesc.

S-a rezolvat, dar nu știu datorită cui. Pur și simplu de a 2-a zi, după ce am scris aici, am putut trimite mesaje.

Bine că s-a rezolvat!

Baftă!

Salut, @SIMTOMA 

S-a rezolvat situația? Acum poți trimite sms-uri?

DA

La mine tot nu functioneaza

ai samsung sau iphone?

Ne bucurăm că s-a rezolvat! Dacă poți, te rugăm să ne oferi mai multe detalii cu privire la soluționarea problemei. Aceasta s-a rezolvat de la sine? Folosești un telefon cu sistem de operare Android? 

GabyD
Începător

Buna ziua 

De vreo 2 zile nu pot trimite sms in reteaua Orange in celelalte merge imi da eroare ca nu s-a putut trimite eroarea este cred de la aplicatia implicita pentru ca nu e de la orange. Am un samsung note 9 .

Va multumesc

@GabyD: Bun venit în Comunitate. În ce localitate ai domiciliul? Se pare că nu este o problemă izolată, dar în multe situații s-a rezolvat sesizarea. Vezi topicuri similare aici, aici sau aici. Mai încearcă și poate se remediază. Numai bine. 

Eu din Iasi, si tot nu merge de cateva zile…

Salutare!

Este o problemă cu sms-urile trimise în rețea, mai ales pe prepay, problemă cunoscută de către Orange, dar pe care au zis că au rezolvat-o cumva. Din păcate, sunt destule cazuri care spun că nu s-a rezolvat, printre care și tu.

De aceea, te sfătuiesc să le scrii din secțiunea Contact:

https://www.orange.ro/contact/

Baftă!

Luiza_Anca
Junior

Buna seara,

De câteva zile, nu mai pot trimite sms-uri de pe cartela prepay, și primesc mesajul”failed to send si message not delivered”. Am mutat cartela pe mai multe dispozitive si primesc aceiasi eroare.

Am sunat si la Service Care si am fost si la Orange shop in Iasi insa mi s-a spus ca este o problema generala si se va rezolva, insa deja au trecut mai bine de 5 zile si nu s-a rezolvat problema.

Ma puteti sfatui ce as putea face mai departe? Este important pentru mine si job-ul meu sa pot trimit sms-uri.

Multumesc.

delfinas
#StarMember & April's Problem Solver

Luiza Anca, eu stiu ca s-a rezolvat problema din sistem. Cat timp nu se rezolva, nu ai ce face. Ai actualizat aplicatia de mesagerie SMS? Eventual sa dai si un restart telefonului.

Buna, am iphone, nu se poate updata aplicatia de mesagerie. Am deja ultimul soft instalat..