anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Nu mai pot trimite mesaje tip sms

Nela
Junior

Bună seara, de 3 zile nu mai pot trimite mesaje tip sms deloc, am vorbit cu mai mulți consultanți Orange dar nimic, îmi spun că verifica și nu primesc nici un răspuns 

Screenshot_20230503_201236_com.android.mms.jpg

1 Soluţie acceptată‚

Nela
Junior

mulțumesc frumos tuturor care mi-ați dat un sfat, până la urmă a fost problema de la Orange, au rezolvat-o până la urmă, o zi frumoasa tuturor!! 

Vizualizare soluţie în postul original

82 Răspunsuri 82

Salutare!

Din păcate, problema este tot la ei și ar trebui s-o rezolve. Fă-le și  o sesizare scrisă din secțiunea Contact:

https://www.orange.ro/contact/

Mă gândesc că poate așa sunt un pic mai atenți în continuare cu situațiile care încă nu sunt rezolvate.

Baftă!

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut,

Pana acum a functionat totul ok? S-a modificat ceva intre timp?

Ce tip de telefon folosesti? Ai incercat sa verifici centrul de mesaje?

E adevarat ca au fost/sunt niste probleme (cunoscute) cu trimiterea de SMS-uri. Vreau doar sa ma asigur ca nu sunt cauze diferite.

Client Orange

Pana acum a functionat totul ok, nu am avut problema asta niciodata, am un iphone 13. Este setat deja centrul de mesaje.

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Multumesc, asta e ceea ce voiam sa stiu. 🙂

Inseamna ca problema este cea generala din ultimele zile.

Banuiesc ca problema se manifesta doar cu telefoane Android (sau non-iOS in general), corect? Pentru ca, din iMessage in iMessage, mesajele se trimit prin internet, nu SMS, deci nu ar trebui sa fie afectate.

Client Orange

Da, doar pentru mesajele Sms, nu si pentru cele imessage. Mi se pare extraordinar ca dureaza mai bine de o saptamana sa rezolve o problema, sper sa nu stau 6 luni in situatia asta

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Tot ce pot sa-ti spun e ca problema nu e una generala (pe toata tara). Pare sa fie localizata pe anumite localitati. Am incercat mai devreme un test cu un SMS catre un Android si s-a trimis fara probleme. Deci...pare sa fie ceva zonal totusi.

Cat o sa dureze reparatia...asta doar cineva de la Orange poate sa-ti spuna.

Client Orange

Mă gândeam eu că e vb de un iPhone. Pe Android și-a revenit deocamdată.

Nu. Si eu am Android si cartela prepay. Nici acum nu pot trimite sms, deja dureaza de cateva zile!😡

afrmarta
Începător

De câteva zile, nu mai pot trimite sms-uri de pe cartela prepay, și primesc răspuns eroare 0, Orange nu poate trimite. Am schimbat și cartela tot nu merge.am mutat cartela pe mai multe dispozitive, cu același rezultat.eroare zero.

 

Salut, @afrmarta! Bun venit în Comunitate!

Există, într-adevăr, un incident în acest moment legat de trimiterea SMS-urilor. Situația este cunoscută și colegii noștri lucrează la remediere.

Mulțumim pentru înțelegere.

Salut! Întâmpin și eu aceeași problema. De ieri nu pot trimite mesaje text in Orange, in alte retele nu întâmpin asta.

Cum se poate remedia problema?

Multumesc!

Buna! Am reusit sa rezolv aceasta problema la un centru Orange din orasul meu. S-a facut o sesizare si au rezolvat problema peste noapte.

In urma sesizarii facute ieri la Centrul Orange Cora Bacau, problema s-a rezolvat. Multumesc frumos doamnei moderator DanielaH pentru amabilitate si promptitudine in rezolvarea problemei.

Buna,

Am aceiasi problema de mai bine de 5 zile, nu pot trimite sms-uri, ai reusit sa o rezolvi? Daca da, ma poti redirectiona catre persoanele responsabile? 
Multumesc.

Anda5
Junior entuziast

Bună!Nu pot trimite mesaje text în rețeaua orange.Am trimis în Digi și acolo funcționeaza.Am înlocuit și cartela în Orange Shop(unde am avut o experiență extrem de neplăcută),am sunat după și la serviciul Relații clienți și problema există în continuare.Vreau un sfat corect și sincer.E momentul să renunț la nr.de tel.pe care îl am foarte mulți ani?Mulțumesc!