anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Redirecționare numar Orange PrePay catre un alt numar

Emil_t_s
Junior
Buna .
Doresc să redirectinez numărul de Orange către un alt număr și îmi dă eroare, de cate ori am incercat.
Va rog ajutor.
Telefon Xiaomi redmi 10
1 Soluţie acceptată‚

delfinas
#StarMember
Bun venit in Comunitate, Emil!!! Redirectionarea merge doar pe abonament. LE: "Serviciul de redirecționare apeluri nu este disponibil pentru cartelele PrePay, ci doar pentru abonamente." DETALII: https://www.orange.ro/help/cat-costa-redirectionarea-apelurilor-99
Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Vizualizare soluţie în postul original

7 Răspunsuri 7

mihai_13
Maestru
abonament ? prepay ? yoxo ?

Emil_t_s
Junior
Prepay . Pe Orange

delfinas
#StarMember
Bun venit in Comunitate, Emil!!! Redirectionarea merge doar pe abonament. LE: "Serviciul de redirecționare apeluri nu este disponibil pentru cartelele PrePay, ci doar pentru abonamente." DETALII: https://www.orange.ro/help/cat-costa-redirectionarea-apelurilor-99
Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Emil_t_s
Junior
Mulțumesc pentru răspuns. Mai am cartela de Telekom , care e deviată pe numărul de Orange. La ei se poate . Din păcate la țară, unde Orange zice că are semnal bun , pot sa vorbesc doar din copac .

delfinas
#StarMember
Cu placere, Emil!!!

George21
Începător

Asta pentru ca nesimțiții de la Orange au băgat restricții la greu. 

Parca nu am plăti și noi o groaza de bani... 

În plus, încearcă sa suni la serviciul clienți... Iti spune ca nu ai credit apelul, chiar dacă ai dreptul de a face minim 1 apel gratuit. 

Nenorociți. 

Fiecare operator are propriile reguli. Pot fi schimbate, modificate sau tratate ca atare. Dacă nu ești de acord cu ele (regulile), nu (mai) folosi rețeaua. 

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.