anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Recuperare numar de telefon prepay

vyktor
Începător

Salutare , 

Acum aproximativ 15 ani am avut un număr de telefon pe prepay. Recent, m-am trezit delogat din mai multe conturi de pe rețele sociale, care din neatenție nu au fost actualizate cu noul meu număr. Am încercat să sun la fostul număr, dar nu este activ.

La serviciul clienți mi s-a spus că ar fi posibil să fac o cerere într-un magazin Orange pentru a recupera numărul, însă doar cu condiția de a încheia un abonament. Sincer, nu aș vrea să deschid un abonament pe 24 de luni doar pentru a primi un singur SMS cu un cod.

Există vreo altă variantă prin care aș putea recupera numărul sau măcar primi acel SMS?

5 Răspunsuri 5

Vio73
#StarMember

Salutare!

Din păcate, pentru a recupera numărul respectiv, nu prea văd alte variante. Asta in caz că se mai poate recupera!

Baftă!

vyktor
Începător

Există posibilitatea obținerii unui eSIM, având în vedere că nu mă aflu în România de mai mulți ani?

Din păcate, problema poate fi rezolvată doar printr-o vizita într-un magazin Orange

Salut! Se poate obține E-sim cu acel număr, cu condiția ca să fie disponibil acel număr pentru abonare și nu în perioada de carantină.

MihaiC99
Campion

Salutare!

Vizitează un magazin Orange Shop explica situația și poate reușești să faci un abonament pe o perioada mai scurta (6 luni).