la 03-10-2023 07:40 PM
Postez aici după ce mi-am pierdut timpul cu asistentul dvs, "Djingo", care-i cam tâmpitel, mai degrabă i s-ar potrivi „Dumbo” ca pune întrebări aiurea si nu ajuta cu nimic si uită să transfere conversația către un operator uman.
De asemenea, nu am găsit nici o rubrica pentru reclamații în forumurile dvs., probabil ca sunt primul client nemulțumit.
Iată povestea:
Am dorit să obțin o cartela SIM PrePay cu numărul unei cartele pe care o utilizez de mai multi ani, dar pe care am uitat-o in străinătate, pentru a fi folosită de un membru al familiei mele pe durata șederii sale in Romania.
In acest sens, am discutat săptămâna trecuta (24...28 Sept.2023) cu reprezentatul dvs. ORANGE din clădirea IULIUS MALL din IASI, care mi-a explicat că este necesara seria SIM-ului vechi pentru generarea unuia nou.
Intre timp am plecat din Romania, si am trimis seria tatalui meu seria SIM-ului, cu rugamintea sa obtina el noua cartela.
Mentionez ca eu alimentez online periodic respectivul cont PrePay, deci se poate verifica in sistemul dvs. cine-l plateste si face o corelare intre numele meu si al persoanei care solicita un card nou
Din pacate, INTERACTIUNEA CU AGENTII DVS A FOST DEZAMAGITOARE.
Pe data de 3 Oct.2023, tatăl meu a mers la ORANGE din IULIUS MALL IASI pentru obtinerea cartelei SIM.
Acolo. o angajată l-a refuzat din prima pe motiv ca dacă va face asta va fi dată afară, apoi un coleg de-al ei i-a cerut tatălui meu sa-i spună data si numărul ultimei convorbiri cu acel SIM, ceea ce nu el avea cum sa știe.
Deci, nici nu s-a pus problema verificarii identitatii, etc.
In final, a mers la alt punct ORANGE, unde i s-a spus ca poate fi ajutat dacă va cumpăra de acolo un telefon nou (RedMi A2), ceea ce a făcut, în dorința de a ma ajuta cu SIM-ul.
I s-a cerut sa se legitimeze cu buletinul si apoi a obținut SIM-ul la pachet cu un telefon si cu o punga de lucruri ne-solicitate dar pe care le-a plătit.
El avea deja un telefon nou, cumpărat anul trecut tot de la Orange !
Sunt foarte nemulțumit de neprofesionalismul si lăcomia agenților dvs. care au profitat de buna credință a unui om în vârstă !
05-10-2023 06:51 PM - editat 05-10-2023 06:55 PM
Azi 5 Oct.2023, tatăl meu a mers la magazinul Orange.
1. Cardul SIM: 🙂
Am vorbit eu prin WhatsApp cu vânzătoarea si mi-a confirmat că este în continuare PrePay.
2. Telefonul vândut cu de-a sila: 😐
Vânzătoarea nu a vrut sa accepte telefonul înapoi pe motiv că-i desigilat.
Apoi, i-a propus să i-l vândă cu doar 32 de lei [nu i-a spus că-i vinde un alt telefon]
El a acceptat, crezând că reducerea asta subită se datorează punctelor Orange acumulate.
Acasă a constatat că și asta a fost o păcăleală, telefonul fiind unul cu butoane "Maxcom"...
Concluzii:
Mulțumesc pentru ajutor tuturor participanților la aceasta discuție !.
la 04-10-2023 12:06 PM
Abonamentul se actualizează în My Orange în câteva zile. Din nefericire, aceste practici înșelătoare sunt din ce în mai întâlnite în telecom și alte domenii de vânzare.
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor