anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Reparatie iPhone 16 pro max

Buna ziua! am trimis de doua ori in service telefonul cumparat de 6 luni din cauza ca se incinge si se inchide. A doua oara am fost sunata si intrebata de defectiune, era la ei de o saptamana, ar fi trebuit sa stie ce are telefonul. Am spus ca am prieteni care au primit telefon nou doar pentru ca au avut ceva la mufa de incarcare, al meu are defectiune mai grava. La aproximativ 2 ore de la convorbirea cu ei m-au anuntat ca e reparat, desi mi se spusese ca mai dureaza 72 de ore sa il verifice, m-au anuntat ca e reparat si imi trimit acelasi telefon.  A sosit in Orange Shop si l-am trimis inapoi. Am facut reclamatie la Protectia Consumatorului. Am dat o galagie de bani ca sa fiu tratata asa? Daca sunt femeie inseamna ca isi pot bate joc? Astept sa vad ce spun cand vor primi telefonul inapoi in service.

6 Răspunsuri 6

DanielaH
Moderator

Salut, Lorena!

Să înțeleg că problema a persistat și după ce telefonul a venit de la reparat?

Da, a avut aceeasi defectiune. E a treia oara cand l-am trimis inapoi.

GreenArrow89
Cunoscător

Îți recomand să îl duci la service la istyle, acolo se va rezolva problema , este partener oficial Apple, în primul an de garanție se poate duce gratis și la service-ul istyle. Eu când am cumpărat un iPhone de la Vodafone, în primul an l-am dus la istyle când am avut o problemă și a fost reparat gratis pe garanție 

Multumeesc, daca vine acelasi ill voi trimite la ei! Eu am dus telefonul in Orange Shop, daca stiam il trimiteam direct la istyle.

CalinR
Cunoscător

Ai verificat activitatea in fundal? Poate nu telefonul e problema. Aplicatiile in fundal pot sa suprasolicite telefonul. Si inca ceva...nu-i place sa stea la soare

Nu il tin in soare, am grija de el si am putine jocuri care nu forteaza (mahjong)