anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Probleme BonusPocus

OrangeUser99
Începător

Am câștigat două opțiuni, una de 6 euro cadou 28 de zile, și cealaltă de un an, am primit SMS, dar niciuna dintre opțiunile primite nu apar in contul myorange

1000066994.jpg

1000067075.jpg

1 Soluţie acceptată‚

MihaiC99
Campion

Salut,

Am trecut prin aceeași situație ca tine.

Trebuie să deschizi o sesizare prin chatul din aplicație și să atașezi pozele cu SMS-urile care confirmă câștigarea opțiunilor. Departamentul responsabil îți va aloca opțiunile pe cont. Nu uita să ceri un număr de înregistrare al sesizării.

În mod normal, procesul nu durează mult, dar îți recomand să mai soliciți un update din când în când, ca să te asiguri că situația este în atenția lor.

P.S. Opțiunile sau alocat însă nu le poți vedea deoarece sim-ul este in perioada de gratie ( însă vor rezolva acest lucru cei de la serviciul clienți).

Vizualizare soluţie în postul original

6 Răspunsuri 6

FLo1
#StarMember

Similar altor situații, le vei regăsi după o perioadă de timp în secțiunea "Opțiuni" din MyOrange. Însă actualizarea NU este instant. Confirmarea imediată este doar pe SMS. Verifică ulterior și vei regăsi opțiunile actualizate. Te așteptăm cu vești bune.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Dacă nu le regăsești ulterior în secțiunea Opțiuni,  te sfătuiesc să le scrii pe chat Djingo sau din aplicația My Orange - Altele - Contact și feedback-Scrie-ne.

Și încearcă să blurezi numărul propriu  de telefon, pentru că aici este un forum public, nu Serviciul clienți.

Baftă!

MihaiC99
Campion

Salut,

Am trecut prin aceeași situație ca tine.

Trebuie să deschizi o sesizare prin chatul din aplicație și să atașezi pozele cu SMS-urile care confirmă câștigarea opțiunilor. Departamentul responsabil îți va aloca opțiunile pe cont. Nu uita să ceri un număr de înregistrare al sesizării.

În mod normal, procesul nu durează mult, dar îți recomand să mai soliciți un update din când în când, ca să te asiguri că situația este în atenția lor.

P.S. Opțiunile sau alocat însă nu le poți vedea deoarece sim-ul este in perioada de gratie ( însă vor rezolva acest lucru cei de la serviciul clienți).

Mulțumesc frumos, voi face sesizare prin chat chiar acum

Virgil1
Explorator entuziast

Trebuie sa te inarmezi cu nervi sa intri în contact cu 5-6 operatori,iar după cu puțin noroc ți va valida.am trecut și eu prin aceeași experiență, dar s-a rezolvat in final.Bafta

DanielaH
Moderator

@OrangeUser99, ai luat legatura cu colegii noștri? S-a rezolvat situația?