anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Probleme 4g/5g prepay

Mp888
Începător

Are cineva probleme cu internetul dimineata asta pe prepay Bucuresti? Am sunat la ei si au zis ca au ceva tehnic, stie cineva ceva?

20 Răspunsuri 20

DanielaH
Moderator

Salut!

Bun venit în Comunitate și mulțumim pentru sesizare!

Colegii nostri lucrează pentru a remedia situația în cel mai scurt timp posibil. Sperăm să se rezolve cât mai curând.

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Buna ziua

Multumesc de update,  se poate o estimare cand este remediata sau un update cand avem unul? 

Aveam probleme in sec 4 buc, acum sunt in pipera, tot probleme, este problema in buc? Doar?

Din păcate nu avem în acest moment mai multe detalii. Vom reveni dacă vom primi informații noi.

Mulțumim pentru înțelegere.

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Unde se lucrează ???? De două zile băgati sub preș problema, dați mesaje ca s-a rezolvat. Nu aveți timp de rezolvare și nici soluție. 

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

E posibil să fie o problemă locală în zona ta. De obicei, astfel de situații se rezolvă în câteva ore. Poți încerca și să activezi modul avion pentru câteva secunde, apoi să-l dezactivezi pentru resetarea conexiunii.

Max78
Începător

internetul merge foarte prost si pe fix.Incerc sa-i dau diagnosticare si imi da eroare.Sunt in zona b-dul Basarabia nr250sector 3 BUCURESTI.Poate vede cineva de la tehnic acest mesaj si face o verificare.Va multumesc.Va rog sa faceti ceva si cu posibilitatea de a lua legatura cu cineva cand sunt probleme tehnice.Un numar unic de contact.

Feliciac
Junior

Sunt pb cu serv de date pt prepay la nivel național;cel puțin asa mi s a comunicat de la serv relatii clienti in aceasta dimineata.

MihaiC99
Campion certificat

La Constanta nu sunt probleme cu datele mobile pe prepay. Posibil sa fie afectati doar o parte dintre utilizatori.

Sau poate cei de la rel clienti au simtit sa simplifice si sa ma trimita la plimbare cu o info pe care oricum nu o puteam verifica..

MihaiC99
Campion certificat

Nu cred ca ar face asta, probabil sunt afectati doar o parte dintre utilizatori.

DanielaH
Moderator

Colegii ne-au confirmat că situația a fost rezolvată. Este în regulă și la voi? Puteți da un restart la telefon?

Aceeași situație și după restart.Bucuresti

Aceeasi problema o am si eu si nu sunt in zonele mentionate mai sus. Mi-a fost comunicat de la sediul Orange ca va fi rezolvata problema in jurul orei 12:30. Inca persista.

Apreciem un raspuns asumat din partea Orange Romania.Sunt deja peste 6 ore de cand acesta situatie este semnalata si inca nu s a solutionat