anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pot primi listing telefonic din 2020 intr-un magazin Orange?

raresk1
Vizitator

Buna ziua. Daca ma duc intr-un magazin Orange, pot primi listing telefonic de pe numarul meu pentru o anumita data? De exemplu, as avea nevoie de apeluri din data se 02.11.2020.

4 Răspunsuri 4

MihaiC99
Cunoscător

Salut,

Cel mai bine contactezi serviciul clienți prin chat sau telefonic și cere informații suplimentare.

https://www.orange.ro/contact/ 

La abonamente se pot vizualiza facturile/detalii convorbiri pe ultimile 24 luni din contul my Orange.

Serviciul clienți te poate lamuri mai bine in acest caz, fara sa mai faci un drum până într-un magazin fizic.

Pololică
#StarMember

Salutare!

Daca primeai factura detaliata la momentul respectiv, ar trebui s-o ai pe mail. Asa, nu stiu daca dupa 4 jumatate se mai pastreaza detalierea. Mie imi merge un link de descarcare din 2021.

Totusi, poti incerca pagina de contact si vezi ce reusesti.

Salut,
Facturile detaliate se pot accesa pentru maximum 2 ani in urma. In cazul in care ai nevoie de o factura detaliata mai veche de 2 ani, poti depune o solicitare la colegii din Shop, care o vor inregistra in baza de date, spre a fi verificata. In situatia in care factura detaliata ceruta va fi disponibila, atunci o vei putea primi din partea colegilor nostri.

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Salutare!

La mine apar doar cu maxim 2 ani în urmă în My Orange. Mă îndoiesc că poți să le găsești cu vreo 4-5 ani în urmă.

Poți întreba, că nu costă nimic!

Succes!