anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pot cumula punctele de la mai multe cartele prepay?

Sorin_3
Junior
Momentan plătesc pentru trei cartele prepay,as dori să știu dacă pot cumula bonusul pentru achiziționarea unui telefon?
20 Răspunsuri 20

Romeo_
Senior certificat
Sorin,poate vazand acest topic se va implementa ceva si in aceasta privinta.Fiecare retea are si bune si rele.Eu am avut si Digi mobil si am renuntat ramanand cu Orange prepay.Fiecare are posibilitatea de a alege ce crede ca este mai bun pt el.Bafta!

Tina
Cunoscător certificat
Pot sa achiziționez un telefon Alcatel pentru seniori, exclusiv cu punctele acumulate la cartela prepay? Dacă da, cum?

Ascary
Campion certificat
Orange nu tine pe nimeni cu forța,fiecare om are dreptul de a-și alege rețeaua. Așa cum multi se porteaza din alte rețele în rețeaua Orange,tot așa unii se pot porta și Orange către Digi sau altceva. Clienții fideli însă nu se vor porta doar fiindcă nu pot să-și cumuleze bonusul de pe mai multe cartele prepay. Aici găsim un avantaj al abonamentelor unde punctele se pot cumula. Așa cum prepayul are avantaje,tot așa are și dezavantaje.

teacher_
#StarMember
@Tina, mergi in Orange Shop, și în baza numărului prepay, îți alegi un telefon, și din prețul telefonului la liber se scade valoarea punctelor acumulate de tine, la care mai adaugi diferența de bani....

Tina
Cunoscător certificat
Teacher, am întrebat la un magazin Orange și mi s-a spus ca exista preț la liber, dar ca nu se da fără abonament. Am încercat sa văd dacă pot sa cumpăr din magazinul online dar nu are opțiune pentru plata cu puncte (sau nu am văzut eu). O sa mai întreb la un Orange Shop, mulțumesc!

teacher_
#StarMember
Tina, trebuie să mergi in Shop... Eu am luat un Nokia 220 acum ceva vreme cu punctele mele, și am adunați cam 40 de Euro, ar trebui să-i folosesc iar. Atenție, eu din Shop am luat!