anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange reduce valabilitatea optiunilor de 4 si 5 euro de la 30 zile la 28 zile

Fost Membru
Neaplicabil
Conform unor discutii de pe forumul Softpedia, aflam ca se urmareste reducerea perioadei de valabilitate a optiunilor mai sus mentionate, de la 30 zile la 28 zile. Chiar nu inteleg de ce toti fac o magarie unul dupa altul. Ca bani, logic, dar pe bune?!
Ma deranjeaza acest aspect.
https://forum.softpedia.com/topic/13982-orange-prepay-oferta-noua/page__st__10566#entry27428407
21 Răspunsuri 21

nimenialtul
Junior
Știe cineva o soluție la acest aspect de furt/scumpire mascată a reîncărcării cartelei la 5 Euro ? Exista un operator care sa ofere cel putin aceleași, sau superior a avantajului acordat la reîncărcare ? Și desigur pe o perioadă de 30 zile, nu 28 ?

Neaplicabil
Update: aparent si la Vodafone tot 28 de zile au optiunile. Interesant ca incarcarile cu credit au valabilitate 30 de zile. Deci problema pare sa fie doar pentru optiuni, nu si pentru credit...? De ce diferenta asta? Daca eu imi fac o incarcare de 5 euro (care pare sa aiba 30 de zile valabilitate), si imi activez o optiune, optiunea va avea valabilitate 28 de zile dar creditul 30? Nu e mai simplu sa aiba amandoua aceeasi valabilitate?! Adica 30 de zile? Sau asta e doar pentru ca Februarie are 28 de zile (in cele mai multe cazuri)? Si atunci toate lunile urmeaza acelasi exemplu? Nu stiu, sunt curios sa aflu care e motivul pentru care incarcarile cu credit au valabilitate 30 de zile dar optiunile doar 28.

FLo1
#StarMember
Radule, hai sa nu fim impartiali si să comparam mere cu pere. Nici eu nu-i iubesc când simt că mă.... păcălesc, dar opțiunile cu resurse și la vodafone sunt maxim pe 30 de zile. Și asta pentru că opțiuni cu resurse incluse cu valabilitate mai mare de 30 de zile aveai doar la Telekom și Digi. Dacă vorbim de CREDIT (deci nu despre opțiuni cu resurse) atunci e altă poveste, și o regăsești și la Orange: https://www.orange.ro/prepay/reincarcare/reincarcare-directa (vezi și atach) Întrebarea este.... merită? Răspunsul îl cunoaște fiecare, asta în cazul în care își evaluează bugetul propriu (sau poate că unii nu se deranjează, iar atunci avantajul este al Orange).
Aprecierea unui răspuns ajută o Comunitate și unește pasiuni!

Neaplicabil
Flo, aparent mi-a scapat sectiunea aia. Mersi de screenshot! :) Dar atunci, n-am inteles eu bine ce ofera cei de la Vodafone aici: https://www.vodafone.ro/cartela-vodafone (scroll un pic mai jos pe pagina)? La 5 si 6 euro ai 28 de zile. La 8 euro ai 35 de zile, la 10 euro, ai 42 de zile. Ma rog, eu un singur lucru nu inteleg: de ce diferenta asta intre credit si optiunile cu minute...? Oare din cauza ca sunt "extraoptiuni lunare"? Si atunci se raporteaza toate la luna Februarie? Sau...? Dar atunci, inseamna ca la Vodafone, lunile se maresc in functie de cat platesti? :)) Eu cat am fost la Vodafone stiu ca au fost optiunile de 28 de zile (cel putin cea pe care o aveam eu avea valabilitate 28 de zile). Si pe mine m-a mirat la inceput, dar asta e. Observ acum ca si la Orange e la fel.

FLo1
#StarMember
Incărcarea cu credit întotdeauna a fost cu diferențe de valabilitate credit. Încărcarea cu opțiune de resurse e îngeneral standard. Diferența sesizată de tine la cei de la Vodafone este acordată prin prisma bonusului de resurse, adică la un tarif dublu primești resurse nu chiar dublu, dar nici valabilitate dublată. Un altfel de păcăleală pentru cei comozi la încărcarea prepay-ului care nu reușesc să vadă pădurea din cauza copacilor. Dar cum am menționat anterior, fiecare alege ce-i convine din generoasa.... ofertă. :))
Aprecierea unui răspuns ajută o Comunitate și unește pasiuni!

Radu007
Junior
Probabil ca orice firma de apartament nu pot coordona realitatea cu capriciile unui directoras dr tipul lui Dorel

Radu007
Junior
Este o mârșăvie orange demna de dispreț, așa pierd clienții unul după altul