anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

S-a portat cineva in alta rețea ?

Alexciprian
Începător
S-a portat cineva in alta rețea ?
A primit oferte mai serioase sau tot așa in batjocura ca la orange ?
12 Răspunsuri 12

delfinas
#StarMember
Bun venit in Comunitate!!! Mie nu mi se par oferte în bătaie de joc. De ce spui asta?

Jay
Campion certificat
Salut! Cine s-a portat, cel mai probabil si-a închis și contul de la Orange, nu cred ca mai intra vreunul sa scrie în comunitate..

FLo1
#StarMember
@Alexciprian: Bun venit în Comunitatea rețelei #1. Dreptul la opinie este liber. Așadar, deși gustul plăcintei este amar, dimensiunea acesteia nu este observată de către toți la fel. Cauza? Depinde de cum privești și cât de mare este discul pentru a-i savura gustul (oferta) acesteia. Dacă înainte erai legat cu anii de un.... mandat din cauza constrângerilor păstrării numărului, în ziua de azi ai libertate deplină de alegere, chiar și cu ziua de mâine. Chiar și la 2 consumatori ce par a consuma același tip de plăcintă îți spun: gustul este diferit. Dacă ai citit dar nu ai înțeles, este pentru că gustul (bucuria) plăcintei (ofertei furnizorului)în cazul tău este sub așteptările care ți le-ai fi dorit de la aceasta/acesta. Vrei un caz concret? Unii consideră că pentru o plăcintă ajunge 2 euro, dar alții îmaginându-și toppingul de pe ea sunt dispuși să consume aceiași plăcintă chiar și cu 10-20 euro. Subiectivitatea este umană, de aceea suntem oameni. Accept-o așa cum este sau schimbă ceva. Însă orice ai face plăcinta actuală va fi mereu aceiași. Și întrucât topicul nu este despre ”gastronomie” acest mesaj va fi șters, pe motiv că puterea de a înțelege nu este pentru toți la fel. Succes în găsirea unei oferte care să fie pe.... gustul tău.

FaraUnID
Campion certificat
Nu exista oferte serioase pentru ca in Romania nu exista concurenta serioasa. In Romania exista acele acorduri tacite, incheiate pe sub masa, intre operatori. Prin aceste acorduri operatorii nu fac altceva decat sa se protejeze reciproc, iar singurul care are de suferit este consumatorul final. In principiu o oferta de portare este putin mai avantajoasa comparativ cu oferta de retentie de care ai primit-o de la actualul operator.

mihai_13
Maestru
Eu i-as intreba pe hateri care retea gsm iti da "nelimitat" resurse interne cu 12 euro (600 min international +8 gb in roaming) (acces 5G) ...toate la o acoperire gsm si viteza net acceptabila....

FaraUnID
Campion certificat
Vodafone Flex 9,99 euro: - nelimitat internet national 5G - nelimitat minute + sms national (implicit si in roaming) - 1000 minute + sms international - 7 GB de date disponibile in roaming SEE Fara perioda minima contractuala, perioada de facturare fiind de 30 zile.

Razvan
#StarMember
Ofertele de portare sunt în general asemănătoare între Orange și Vodafone. La retentie sunt slabe ambele, prefera să-și paseze clienții de la una la alta.

mihai_13
Maestru
FaraUnID wow pe asta nu il stiam 🙂

FaraUnID
Campion certificat
Este replica data de Vodafone catre Yoxo. Operatorul francez cu sigla portocalie aka reteaua #1 a eliminat acea bonificatie de bani inapoi pentru netul neconsumat, iar Vodaafone a replicat reducand pretul pachetului de 12 euro la 9,99 euro. Together we can do more, and we can get more..... da' in alta retea!

FLo1
#StarMember
@mihai_13: Nu stiu cine / ce sunt acei /acel ”hateri”, însă știu că eu, personal, nu am nevoie și nu sunt interesat nici măcar de resurse ”limitate”. ”Nelimitat” este pentru mine o ”povară” mult prea mare pentru a avea nevoie de ea lună de lună, zi de zi. Pentru ”resurse nelimitate” or fi existând , însă dacă nu dorești engoss.... nu consider că trebuie să fi obligat de moftul unora ca să accepți și doar pentru grija proprie de a nu fi catalogat de alți comunitari drept un..... ”hater”.

FaraUnID
Campion certificat
Evident ca nu exista "NELIMITAT" in adevaratul sens al cuvantului si ca absolut de fiecare data se va aplica acel prinicpiu al utilizarii rezonabile al resurselor, mentiune trecuta in TCG-ul pe care nu-l citeste nimeni. "Batranii" care au folosit Wap Unlimited s-au convins pe pielea lor ce inseamna "UNLIMITED" si cum acest unlimited a fost limitat la 500 MB (MEGA nu GIGA) de date lunar in momentul in care au aparut abuzurile, din partea celor care stau pe obraz. Nelimitatul acesta este ca la ultra all inclusive: Se merge pe principiul ca esti om de caracter si ca la un moment te saturi. In momentul in care gradul de nesimtire primeaza va veni seful de sala sau managerul hotelului si o sa-ti arate pe unde este iesirea.

queensoft
Explorator
Am fost la Connex, apoi Telekom, acum Digi. Platesc 25 de lei (am si internet si tv de la ei), abonamentul Digi Mobil Optim Nelimitat. In afara de 2-3 probleme in 5-6 ani, sint foarte multumit de abonament.