la 26-06-2023 01:30 PM
După o discuție mai aprinsă cu soția în weekend i-am spus verde-n față că eu nu-i mai încarc cartela în fiecare lună cu 6 euro și că de la 1 iulie 2023 devine responsabilitatea ei să aibă grijă de propria cartelă.
Pusă în fața acestui ultimatum a zis, bine fă-mi abonament din acela redus 50% timp de 24 de luni... FUN 11 cu net nelimitat bonus.
Azi am vrut să trec la fapte și deși m-am luptat ca la pașopt, coane Fănică, n-am reușit să fac nimic... îmi zice că numărul nu este eligibil... iar dacă vreau să o trec la abonament mă costă abonamentul întreg...
Acum nu știu ce să zic... e fain să vezi că pentru număr nou primești 50% reducere, pentru portare primești 50% reducere... dar pentru trecere de la prepay la abonament primești... bățul cel mai scurt...
Nu comentez, rețeaua lor, afacerea lor... poate trebuie să mai spun că numărul nevestii e atât de vechi că am și uitat cât de vechi este...
26-06-2023 03:17 PM - editat 26-06-2023 03:22 PM
Exista si optiuni de 5 Euro la prepay. 😛 Ceea ce ar duce costul lunar chiar sub acel abonament ("redus" dar cu potential de marire 1 euro in urmatoarele luni). Dar da...nu ai 5G (încă) la prepay, si consumul de date...pentru mine oricum nu e foarte mare pentru ca am wifi acasa. Iar acel nelimitat....nu stiu ce sa zic. Mi-e sa nu fie cu steluta de subsol si trimitere undeva in T&C, intr-o clauza pe care, din comoditate, sau strategie de marketing, au omis s-o puna la vedere in contract. Nu zic ca ar fi cazul. Zic doar sa nu fie. Ceea ce ar insemna ca, unul dintre motivele principale pentru care ai vrut abonament....se duce pe apa Sambetei.
Daca nu are nevoie de apeluri internationale (mai mult decat cele incluse deja), optiunea de 5 euro eu zic ca e absolut suficienta. Nu stiu, puneti si voi in balanta, pro vs contra, si vedeti la ce concluzie ajungeti. Din punctul meu de vedere...nu merita trecerea la abonament, indiferent de abonament.
la 26-06-2023 03:27 PM
Eu mi-aș băga fibra optică de 2.000 Mbps de ieri și aș plăti prețul corect, întreg, fără reduceri, subvenții sau oferte dar pur și simplu nu am cu cine discuta.
În baza de date apar ca eligibil, pe teren nu se poate face instalare pentru că sunt prea departe de echipamente și deși am adunat vreo 20 de semnături de la vecini, Orange nu e interesat...
Plus apelat la Pile, Cunoștințe și Relații... directori de dezvoltare regională... și nu s-a putut face nimic...
la 26-06-2023 04:33 PM
Si ca tot vorbeam de Digi (este o captura de ecran preluata. Inca nu am primit informarea oficiala). Stiu: vor zice multi ca prepaid la Digi este o gluma proasta comparativ cu abonamentele, dar, daca vreau sa testez reteaua o luna, ce fac? Ma abonez si apoi inchid abonamentul? In general, intr-o saptamana imi dau seama daca o retea este buna sau nu, dar, la modul in care ma misc, cele 14 zile nu-mi ajung.
la 26-06-2023 04:38 PM
La mine în zonă pe partea de mobil e doar voce... și cu fibra au ajuns preluând agresiv concurența și oferind discount permanent abonaților 50% față de prețurile din metropolă. Așa e toată lumea mulțumită... și altcineva nu prea are cum să intre.
la 26-06-2023 04:58 PM
Se poate sa fie la portare la cei rosii la un abo de 5e cu beneficiile de la Fun11 redus, sau cartela la cei rosii cu incarcare lunara de 3e cu beneficiilede la 6e. Doar daca ai acoperire. Zic asa.
la 26-06-2023 05:09 PM
@Andrei416 nu înțeleg... oricum oferta celor de la Orange expiră în 2 zile...
la 26-06-2023 05:17 PM
La compania cu rosu e o oferta la portare cartela cu 180GB net(100+1milMB impartiti in 12 luni) si multe min nat. Cu conditia sa incarci cu 3e(18, lei lunar de pe site e f usor.) Asa arata pe site, si in unele judete, ex SB e oferta la abo nou, nu stiu daca merge portare de pe cartela, la 5e beneficii de la 15e, adica net nelim.
la 26-06-2023 05:20 PM
@Andrei416 ce spui tu e altă poveste... și e valabil 28 x 12 exclusiv în magazinele fizice Vodafone...
la 26-06-2023 05:23 PM
Sincer, asa ceva am avut anul trecut, mi s-a terminat in mai 2023, si chiar functioneaza cu 18, lei lunar, verificat. Acum am 2x abo orange si voiam sa fac ceva ptr junior, in alta retea, si am redescoperit oferta asta.
la 21-08-2024 11:17 AM
Solutia este CNCD
la 21-08-2024 11:46 AM
Ce treaba are CNCD cu asta? Nu s-a pus niciun moment discriminarea asupra persoanei (categorie sociala, culoare, etc). Singura problema este legata de compatibilitatea serviciului oferit si schimbarea catre altul.
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor