anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Opțiunea orange prepay 3 euro

Florin19811
Junior entuziast

Salutare tuturor!

Am primit un mesaj de la Orange prin care am fost informat despre existența unei opțiuni de reîncărcare în valoare de 3€ credit, cu valabilitate 28 de zile, pe care însă nu știu cum o pot accesa pentru activare! Dacă mă poate ajuta cineva cu un răspuns, pentru că această opțiune de 3 € nu îmi apare în My Orange, mulțumesc frumos!

Screenshot_20260514_123430_Messages.jpg

1 Soluţie acceptată‚

Salut,

Optiunea de 3 EUR credit este disponibila doar pentru anumite numere eligibile, iar activarea ei se poate face exclusiv daca oferta este disponibila direct in contul My Orange. 

Am verificat situatia ta, iar in acest moment optiunea nu este disponibila pentru activare pe numarul respectiv. SMS-ul a fost transmis in cadrul unei campanii informative mai largi. 

Iti recomandam sa verifici periodic aplicatia My Orange, cat si site-ul nostru, deoarece ofertele disponibile se pot actualiza.

Vizualizare soluţie în postul original

11 Răspunsuri 11

DanielaH
Moderator

Salut, Florin!

Ai accesat link-ul? În ce pagină ești redirecționat? Poți atașa o captură de ecran, te rog?

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

Screenshot_20260514_130254_Samsung Internet.jpg

 Aici sunt direcționat, dar, practic nu există acea opțiune de 3€ despre care se face vorbire în mesaj!

DanielaH
Moderator

De la ce număr ai primit SMS-ul?

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

Este afișat "Orange"... același practic de la care am primit mesajul atunci când am reactivat numărul... 

Îmi poți trimite numărul de telefon în mesaj privat? O să rog colegii să verifice situația ta. Mulțumesc.

Salut,

Optiunea de 3 EUR credit este disponibila doar pentru anumite numere eligibile, iar activarea ei se poate face exclusiv daca oferta este disponibila direct in contul My Orange. 

Am verificat situatia ta, iar in acest moment optiunea nu este disponibila pentru activare pe numarul respectiv. SMS-ul a fost transmis in cadrul unei campanii informative mai largi. 

Iti recomandam sa verifici periodic aplicatia My Orange, cat si site-ul nostru, deoarece ofertele disponibile se pot actualiza.

Mulțumesc pentru răspuns, dar atunci de ce mai primesc mesaj dedicat cu posibilitatea activării acestui tip de opțiune pe numărul meu? Sau este un mesaj trimis random la toate 

Nu, nu se trimit random, dar în cazul tău, cel mai probabil că a fost o eroare. Îmi pare rău :((

Mulțumim mult pentru feedback și te mai așteptăm în Comunitate. 

O zi frumoasă!

Mulțumesc frumos pentru răspuns și pentru disponibilitate! O după-amiază plăcută!

user_14704023
Junior entuziast

Servus!

Este controversată această opțiune... Eu nu am primit niciun mesaj de informare... Pur și simplu în 13.05.2026 am vrut să-mi încarc contul că era fără credit... și am găsit opțiunea în procesul normal de alegere opțiuni...

Am trecut și eu o întrebare deoarece acum nu mai găsesc această opțiune în MyOrange ca să-mi încarc un alt număr cu această opțiune! Vezi discuția de la: https://comunitate.orange.ro/t5/prepay/op%C8%9Biunea-prepay-best-deal/m-p/218991#M12424

Este controversată opțiunea, cu atât mai mult cu cât, la diferența de 1€ față de cea de 5 €, oferă doar 400 min naționale, net foarte puțin, fără acces la viteze 5G, și o o perioadă de grație redusă la jumătate... deci, nu prea îi înțeleg rostul!