anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Opțiunea orange prepay 3 euro

Florin19811
Junior entuziast

Salutare tuturor!

Am primit un mesaj de la Orange prin care am fost informat despre existența unei opțiuni de reîncărcare în valoare de 3€ credit, cu valabilitate 28 de zile, pe care însă nu știu cum o pot accesa pentru activare! Dacă mă poate ajuta cineva cu un răspuns, pentru că această opțiune de 3 € nu îmi apare în My Orange, mulțumesc frumos!

Screenshot_20260514_123430_Messages.jpg

5 Răspunsuri 5

DanielaH
Moderator

Salut, Florin!

Ai accesat link-ul? În ce pagină ești redirecționat? Poți atașa o captură de ecran, te rog?

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

Screenshot_20260514_130254_Samsung Internet.jpg

 Aici sunt direcționat, dar, practic nu există acea opțiune de 3€ despre care se face vorbire în mesaj!

DanielaH
Moderator

De la ce număr ai primit SMS-ul?

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

Este afișat "Orange"... același practic de la care am primit mesajul atunci când am reactivat numărul... 

Îmi poți trimite numărul de telefon în mesaj privat? O să rog colegii să verifice situația ta. Mulțumesc.