anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Opțiune prepay 12 euro valabilă 21 de zile!

Razvan
#StarMember

După modelul de business Vodafone, Orange reduce valabilitatea extraopțiunii prepay 12 euro cu roaming la 21 de zile, începând cu 9 februarie.

Mai este rentabil să stai la prepay, având în vedere trendul de scădere a valabilității extraoptiunilor?

 

20 Răspunsuri 20

Te contrazic! Am capturi de ecran prin care eram notificat de modificarea de abonament (le-am pus si aici, in comunitate). Doar putina atentie la ce scrie (SMS-ul primit de mine era dublu ca dimensiune fata de unul anterior si mi-a atras atentia).

90% din abonați nu au fost informați de majorare, doar au constatat luna următoare că au mai mult de plată. 

90% nu s-au uitat în factura în care era notificarea nici măcar sa compare cu noua factură. Nu este o scuze.

PS: prin aprilie trecut am acceptat o oferta (prin telefon) de servicii fixe (satelit + net prin 4G). Suma convenită era 53 lei pentru serviciile fixe (10.50€). În contract era suma de 12€. Dacă nu verificam, eram bun de plata?

Am pretenția ca fiecare să-și verifice ce are de verificat. Sunt ferm convins ca o parte din cei 90% care "nu au fost informați" nici măcar nu s-au uitat în contractul pe care l-au semnat cu mânuța lor. 

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Nu stiu exact care a fost motivul modificarii (ce am scris mai sus este, evident, doar o presupunere), dar intrucat pare sa fie o treaba generala...probabil ca si problema este una generala. Si, cu toate ca mi s-ar parea normal sa scada si pretul odata cu scaderea valabilitatii, prefer sa scada valabilitatea, intrucat oricum nu voi sta foarte mult timp in roaming, decat sa mareasca pretul si sa nu ajung sa folosesc optiunea la capacitate maxima.

Nu stiu care e media perioadei de sedere in roaming pentru cei care folosesc acea optiune, dar...daca nu cumva este fix o luna...inseamna ca pana acum plateau aceeasi suma, dar nu apucau sa foloseasca oricum acele resurse in roaming. Deci... e cu dus si intors. Cum ziceam, normal ar fi la perioada mai mica sa scada si pretul. Dar decat sa pastreze valabilitatea si sa creasca pretul, prefer asa.

Client Orange

@arsradu : Cum scriam anterior, creșterea de tarif ar fi eliminat varianta de 12euro și ar fi ajuns la cea de 16 euro, variantă cu roaming în SEE UNICĂ pentru un operator UNIC.

Mădălin
Cunoscător certificat

Marea majoritate folosesc cartele prepay in roaming mai mult pentru internet.Momentan Orange oferă cei mai mulți GB la optiunea de 16euro comparativ cu alți operatori internaționali.

Momentan cred cu tărie că e mai ieftin și mai rentabil sa utilizezi opțiunea de 16 euro decât cartela de 50 euro din Germania de la alt operator