la 10-04-2024 12:10 PM
Bună ziua voiam să vă întreb ceva în legătură cu cartela de 6 € pe un an de zile câștigată la jocul jocul celor de la Orange bonus pocus. Dacă dezactivez acea cartelă În cât timp pot se dezactivează?
Atunci pe loc sau mai pot folosi minutele până expira cele 30 de zile aferente unei luni.
10-04-2024 01:28 PM - editat 10-04-2024 01:31 PM
Salut,
Din Regulamentul Campaniei Bonus Pocus punctul 6.5, lit (e):
"La finalul celor 12 luni de gratuitate, optiunea se reactiveaza automat lunar doar daca pe numarul
PrePay exista in cont 6 euro credit disponibil.
Optiunea poate fi dezactivata din contul My Orange. Odata dezactivata, optiunea nu se va mai
putea reactiva."
Sper sa fie util.
la 16-05-2025 01:31 PM
Pe un număr pe care am avut acea opțiune și în care acuma trebuia să reîncarc cu 6 € ca să beneficiez doar de o lună de 30 de zile din acea opțiune iar evident Luna următoare trebuie să pună iarăși 6 € am cerut să dezactiveze acea opțiune de 6 € pentru un an de zile cea veche mă refer și din ce am văzut în aplicația Orange acea opțiune veche nu mai apare în lista respectivă de opțiuni probabil se suprapuneau când încercau să pun una de un an de zile pe care am câștigat o recent se suprapunea cu cea veche și ar mai fi o chestie pe care ar trebui să o discuție dacă dezactivez acea opțiune care încă mai este activă pe un număr de al meu mai exact este prelungită încă o lună deoarece am reîncărcat recent cu 6 € și Mai am vreo două săptămâni din ea dacă ei o vor dezactiva la cererea mea vor pierde și resursele pe care le mai am până la sfârșitul lunii??
la 16-05-2025 01:38 PM
Dezactivarea opțiunii duce automat la pierderea resurselor. Cred că trebuie așteptat să rezolve erorile tehnice.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor