la 05-03-2026 04:26 PM
Sint in USA si am pus 12 EURO in cont. Numarul meu este suspendat si nu pot activa optiunea de 12 EURO pentru a folosi in Italia cind plec in 4 zile. Cum se poate sa deblochez numarul de telefon si sa iau optiunea de 12 EURO.
Merci
05-03-2026 05:09 PM - editat 05-03-2026 05:09 PM
Salutare!
Dacă numărul tău era suspendat (în perioada de grație), atunci când reîncarci cartela SIM cu credit, acesta se reactivează automat, de obicei în câteva ore. Dacă după câteva ore de la reîncărcare nu îți apar opțiunile disponibile pentru activare în contul My Orange, contactează serviciul clienți Orange (poți face acest lucru prin chatul din aplicația My Orange).
la 05-03-2026 04:35 PM
@Radu33: Dacă ai pe cont 12€ și dorești activarea unei opțiunii de 12euro cu resurse, atunci trebuie să accesezi fie contul web, fie aplicația MyOrange. Selectezi secțiunea de opțiuni și alegi opțiunea de 12€ pentru activare din credit existent.
05-03-2026 05:09 PM - editat 05-03-2026 05:09 PM
Salutare!
Dacă numărul tău era suspendat (în perioada de grație), atunci când reîncarci cartela SIM cu credit, acesta se reactivează automat, de obicei în câteva ore. Dacă după câteva ore de la reîncărcare nu îți apar opțiunile disponibile pentru activare în contul My Orange, contactează serviciul clienți Orange (poți face acest lucru prin chatul din aplicația My Orange).
la 05-03-2026 07:53 PM
Pentru mai multă certitudine, chiar dacă utilizatorul este în SUA, trebuie avut în vedere că un cont prepay aflat în perioada de grație, la o încărcare cu credit a contului, se va reînnoi perioada activă și cea de grație, însă eventuale resurse sau o opțiune cu resurse nu poate să apară pentru că încărcarea / activarea a fost efectuată cu credit, nu cu "opțiune cu resurse". Pe de altă parte, "opțiunea de 12euro" se activează doar online: fie de pe contul web, sau din aplicația MyOrange. Iar ca un alt detaliu, roamingul SEE va fi activat doar la activarea opțiunii cu resurse, nu la cea cu 12euro credit. 😉
05-03-2026 07:58 PM - editat 05-03-2026 08:03 PM
@FLo1, în perioada de grație, dispare posibilitatea selectării unei opțiuni din contul My Orange. Odată ce SIM-ul este reactivat prin reîncărcarea cu credit, aceste opțiuni devin din nou disponibile pentru selectare. Eu am spus că, după câteva ore de la reîncărcare, va avea posibilitatea de a activa opțiunea dorită din contul My Orange.😉
la 05-03-2026 10:17 PM
Ideea era de "reîncărcare obligatorie cu credit pentru activarea creditului și posibilitatea activării opțiunii cu resurse de 12euro din creditul deja existent". Nu am înțeles valoarea minimă cu cât și de ce era necesară reîncărcarea. Nu a reieșit din contextul soluției. Eu am înțeles că e necesar să se reîncarce iarăși 12euro credit pentru deblocarea celor 12 existenți. Mersi pentru completare.
05-03-2026 10:31 PM - editat 05-03-2026 10:44 PM
Am intaminat aceeasi problema in trecut.
Deși am reîncărcat cartela cu credit, în secțiunea „Opțiuni” din contul My Orange nu era disponibilă nicio opțiune care să poată fi activată din creditul existent.
Inainte (sim suspendat).
Dupa activare si actualizare
Opțiunile au devenit disponibile în contul My Orange abia după câteva ore de la reincarcare, ceea ce indică o problemă de actualizare a informațiilor din cont.
Pe scurt, i-am sugerat lui Radu să aștepte câteva ore pentru actualizare. În unele cazuri, mai rare, poate dura mai mult, iar atunci se poate solicita ajutorul serviciului clienți.
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor