Domnule, dna Flo_1, specialist, nu sunt de acord cu definiția dvs ..Prin SUSPENDARE Orange înțelege "număr fără opțiuni active sau credit activ" , întrucât nu este înscrisă nicăieri de către Orange. Deocamdată este doar părerea dvs. Dacă erau înscrise, fără echivoc, în ,,Termeni și Condiții Prepay,,, eram de acord, dar...uitați ce găsim, spre exemplu:,, https://www.orange.ro/help/cum-pot-sa-suspend-un-numar-de-telefon-in-caz-de-pierderefurt-93,, etc, ,
și mai sunt exemple tot pe site-ul Orange (furt, pierdere sim, nerespectare Condiții, termeni), care nu au nicio legătură cu cazul semnalat. Nici măcar tangențial. Sunt doar comunicări verbale sumare primite după insitențe repetate, de la Serviciul Clienți.
Lămuriți-mă, ajungem să conjugăm ,, Suspendarea, ...dar în câte moduri?????. Atât timp cât angajații cu experiență, au plecat de la Orange și găsim tot mai des angajați fără experiență și chiar agresivi, precis va fi loc pentru interpretări nefavorabile clientului. Sunt pățit iar rezolvarea a fost de fiecare datăîn înscrisurile din contractul semnat. Una din ele ar fi deconectarea după un termen mai mic decât cel de grație.
In loc să vorbim românește, conform realității (ex: ,,Perioadă de grație,,, ,,Doar primire apeluri,, In afara perioadei active,,, etc.), ajungem să încercăm să ,,convingem,, clienții (care mai știu telefonie, au vechime mare în rețea, etc.) că habar nu au despre Orange.
Sau , mai bine, pe principiul românesc,, Unde scrie,, ,Orange să-și facă un dicționar cu specificații clare (In termeni, Condiții, site, etc.) , în special în acest caz-prepay