anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu pot primi apeluri dupa ce m-am intors din SUA

delia_trn
Începător

Salut ! Abia ce m am întors din SUA , unde am avut un e-SIM, care acum e dezactivat, iar numărul romanesc de la orange este activ . Cu toate ca am plătit reîncărcarea nu pot suna , nu pot trimite mesaje, nu primesc apeluri sau mesaje. Îmi poate spune cineva ce aș putea să fac ? 

4 Răspunsuri 4

Vio73
#StarMember

Salutare!

Dă un restart la telefon, încearcă și o selectare manuală a rețelei, o resetare a parametrilor de rețea.

Dacă tot nu vrea, le scrii din My Orange-Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos) - Contact și feedback-Scrie-ne și apoi transfer operator.

Dar încearcă mai întâi variantele pe care ți le-am spus primele!

Baftă!

MihaiC99
Campion

Salutare!

Ai verificat în my Orange daca creditul a fost alocat sau daca opțiunea achiziționată a fost activata?

https://www.orange.ro/help/cum-verific-consumul-pe-cartela-mea-prepay 

delfinas
#StarMember

Dupa ce ai intrat in Romania si l-ai deschis, ai mai incercat o inchidere si o redeschidere?

Daca nici asa nu merge si zici ca ai contul incarcat si activ, trebuie sa apelezi la o forma de contact Orange, pe chat sau telefonic, sa se uite daca e ceva in neregula in contul tau.

DanielaH
Moderator

@delia_trn, s-a rezolvat situația? Te-au ajutat răspunsurile primite mai sus? Te așteptăm să revii cu vești bune.