anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Apelurile pe telefon, nu pe WhatsApp

Romeo_
Senior certificat

Salutare! Vin si eu cu o intrebare care imi da batai de cap de ceva vreme si nu reusesc sa o rezolv desi am incercat sa fac fel de fel de setari. Am un iPhone 15 si cand incerc sa apelez mi se duc apelurile pe WhatsApp.Ce setare sa fac sa pot face apeluri normale?🫣🤭Multumesc anticipat!🙏

4 Răspunsuri 4

Radutuby
#StarMember

Salutare, 

intra in configurări --> aplicații--> telefon --> aplicație implicita apelare, si verifica daca aplicația telefon este implicita pentru apelare.

64757.jpg

• Când apelezi un contact, asigură-te că apeși pe numărul de telefon și nu pe butonul de WhatsApp (eu sunt pățit 🙂)
  • Dacă problema apare doar la anumite contacte, verifică să aibă salvat numărul de telefon în câmpul „mobil/telefon”, nu doar ca informație asociată WhatsApp.
<> Where light can travel, communication knows no boundaries.<>

Romeo_
Senior certificat

Multumesc, astea erau deja setate si verificate si nu m-au ajutat!🙏🤷🏻‍♂️😔

Inca ceva, oare problema apare și când formezi manual numărul? Dacă de acolo apelul pleacă normal, problema e cel mai probabil din aplicația Contacte sau poate fi ceva cu asocierea contactului cu WhatsApp.

<> Where light can travel, communication knows no boundaries.<>

Razvan
#StarMember

Salut! Faci un back-up la aplicatia whats app, apoi o dezinstalezi, dai restart la telefon (închizi și redeschizi manual telefonul că așa este la apple), și apelurile tale se vor reseta pe counterul principal.

După ce ai observat că funcționează, treci la reinstalarea aplicației.

Succes!

P.S. fiindcă am avut eroare pe e-sim, toate apelurile mergeau pe sim 2, am scos sim 2 și am revenit cu setarile pe e-sim.

Salutare! Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție ca să fie de ajutor și altuia altă dată în aceeași situație.