anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Bonuspocus - nu pot activa optiunea 6€ credit

Nick_1627
Junior

Am castigat optiunea de 6€ credit la bonuspocus, am selectat un numar eligibil, dar totusi nu gasesc nimic in sectiunea "optiuni". L-am luat chiar de doua ori, a doua oara zicand ca nu il mai pot lua deoarece il am deja.

8 Răspunsuri 8

Vio73
#StarMember

Salutare!

Probabil vreo eroare, ceva.

Pentru inceput, te sfătuiesc să ștergi poza cu numărul tău, pentru că aici este un forum public. Apoi, poți să faci o sesizare din secțiunea Contact , unde explici ce s-a întâmplat. Sau le scrii din aplicația My Orange - Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos)-Contact și feedback-Scrie-ne și apoi transfer operator. 

Baftă multă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

MihaiC99
Campion certificat

Salut,

Opțiunea castigata apare uneori în secțiunea opțiuni după câteva ore de la câștigarea premiului.

FLo1
#StarMember

@Nick_1627: Opțiunea nu apare instant în MyOrange, dar cel puțin ai SMSul de confirmare. În 24de ore ar trebui să-l regăsești inclusiv în MyOrange. 

Dorești o Comunitate Orange mai bună? Marchează soluția întrebărilor inițiate de tine și apreciază răspunsurile care te-au ajutat!

DanielaH
Moderator

@Nick_1627, s-a rezolvat situația cu opțiunea?

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Nu, dar am mai castigat optiunea de doua ori de pe alt cont My Orange si de data asta am primit-o

Florin2005
Junior

Și eu am câștigat-o de doua oră și nu îmi apare

Florin, s-a rezolvat situația? Ne dai mai multe detalii, te rog?

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Nu am reîncărcat și tot nu aparea