anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

lipsa semnal cartela prepay pe care nu am mai folosit-o mult timp

guagale
Începător

am avut o cartela prepay pe care nu am mai folosit-o mult timp si a fost suspendata.

azi am reincarcat-o cu 10 euro sa o reactivez intr-un shop orange dar au trecut cateva ore si eu tot nu am semnal!

8 Răspunsuri 8

FLo1
#StarMember

@guagale : Bun găsit. Sigur e încărcat numărul cu acel credit? Ai o confirmare a încărcării? De fapt cred că numărul a expirat, iar orice încărcare este inutilă la acest moment. Din păcate.... Dar mai sigur poți afla chiar și în magazinul Orange unde vroiai să mergi. Te așteptăm cu vești bune. 

Dorești o Comunitate Orange mai bună? Marchează soluția întrebărilor inițiate de tine și oferă un like celor care te-au ajutat!

mi au spus ca e suspendat. ma gandesc ca daca era expirat nu putea fi incarcat. o sa ma duc maine la ei

Da, "expirat" nu ar fi trebuit să permită reîncărcarea,  dar nici reîncărcare fără activare nu e ceva ok. În cazul în care clarifici (sau nu) situația în magazin, te așteptăm aici în Comunitate cu vești bune. 

Dorești o Comunitate Orange mai bună? Marchează soluția întrebărilor inițiate de tine și oferă un like celor care te-au ajutat!

MihaiC99
Campion

Salutare!

Dacă prepay-ul nu mai este in perioada de gratie, încărcarea devine inutila. Contactează serviciul clienți Orange prin chatul din aplicație și atașează screenshot-urî cu dovada platii. Dacă nu mai pot activa prepayul, macar sa îți recuperezi banii.

chatul acela e o mizerie, nu raspunde nimeni, doar niste intrebari dupa un anumit tipar

Ceri transfer către un operator uman ( tastezi transfer și dai send, repeti X2) Odată transferat detaliezi problema și ți se va răspunde în funcție de solicitări.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Dacă nu poți așa, s-ar putea ca în magazinul Orange să ți se ceară să treci la un abonament temporar.

DanielaH
Moderator

@guagale, ai luat legatura cu colegii noștri? S-a rezolvat/ clarificat situația?