anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Intrebare

Buna la toata lumea! As dori sa stiu cate numere pot sa adaug maxim in contul My Orange? Va multumesc!

5 Răspunsuri 5

teacher_
#StarMember

Salut! Nu am găsit în condițiile generale ale Orange nimic legat de numărul de numere care pot fi adăugate în contul My Orange. Eu am o cunoștință care are vreo 8 sau 9 numere adăugate...

Eu personal am 5, dar probabil că sunt colegi aici care au și mai multe...

FLo1
#StarMember

Salut Ionuț. Suficiente cât să le poți adăuga pe toate câte le ai, indiferent că sunt abonament sau prepay. Eu am 6 adăugate și nu am încă limită. Deci nu îți face probleme din această perspectivă. 

MihaiC99
Cunoscător

Salut,

Poți adăuga cel puțin 10 numere Orange.

O limita maxima nu știu daca a fost atinsă de cineva.

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Salutare!

Eu am vreo 4 abonamente, un prepay și două pachete de tv + net. Nu este un număr anume, ci ține de valoarea abonamentelor, bonitatea ta că și client, etc. Poți încerca treptat și vezi câte abonamente ți se permite să faci, dacă vrei mai multe. Cu siguranță, la un moment dat ți se va spune ,,Stop".

Baftă!

Pololică
#StarMember

Salutare!

Vorbim de aplicatie sau de cate numere poti contracta (abonamente sau cartele)?

In aplicatie ar trebui sa fie disponibile toate numerele administrate. Totusi, ca numar de abonamente cred ca depinde de istoricul tau. Daca nu ai avut probleme cu plata la timp sau n-ai avut cine stie ce incidente, poti avea cate numere ai nevoie.

Daca vorbim de PJ, atunci discutia este putin alta (similar cu cea de la PF, dar criteriile sunt interpretate putin altfel). Poti avea un numar mare si mai variat decat la PF.