anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Valabilitatea cartela Pre Pay Orange pana in 2030

Buna la toata lumea! O intrebare, de cate ori ma lasa sa prelungesc valabilitatea cartelei Pre Pay, de exemplu am cumparat de trei ori valabilitatea cartelei cu 2 € pana in 06.06. 2026 si as dori sa o mai prelungesc pana in 2030, se poate sau are o limita maxima  de cumparare, tinand cont ca eu o incarc cu cu obtiunea de 16€ pe luna? Va multumesc!

7 Răspunsuri 7

MihaiC99
Explorator

Salut,

Conform linkului de mai jos perioada de valabilitate a creditului nu poate fi mai mare de 180 zile urmată de perioada de gratie.

https://www.orange.ro/help/perioada-de-activitate-si-de-gratie-47 

Razvan
#StarMember

Vă convine să încărcați o cartelă prepay la un curs de 5,92 lei/euro (TVA inclus)?

Da,ca eu controlez resursele,cum imi convine neceditatii!

delfinas
#StarMember

2030? Eu zic sa te multumesti deocamdata cu actuala perioada, pana in iunie 2026. Se pot intampla multe in aceasta perioada atat de improbabila si incerta....

Sunt multumit,dar am vrut sa-i  mai prelungesc valabilitatea  cartelei si.nu stiam daca se mai.poate!

MihaiC99
Explorator

Eu nu cred că  poți prelungi până în 2030 și cred că momentan ești aproape de limita maxima.

Însă numai testand vei afla răspunsul (ești aproape de a depăși limita din link)🙂

Data de 06.06.2026 include și perioada de gratie?

Da perioada de gratie este pana in 06.06.2026,eu am vrut sa mai prelungesc  valabilitatea cartelei!