anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

In loc de 20 de lei mi-au luat 30 pentru o reincarcare

alexsewy
Începător

Preturi exagerate! 4 Euro pentru o reincarcare, si in loc de 20 de lei mi-au luat 30! Rusine! Mai si primesc 100 de minute si atat, nici macar 1GB din optiunea pe care am ales-o. RUSINE ORANGE! Pe bune?!

7 Răspunsuri 7

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut,

Pretul este fara TVA. 

De asemenea, la 4 Euro, totalul cu TVA inclus este 24,07 lei.

arsradu_0-1686225833983.png

Din moment ce te-a taxat 30, tind sa cred ca ai încărcat cu 5 Euro. Caz în care, calculul arată așa.

arsradu_1-1686225886623.png

 

 

Client Orange

@arsradu: prețul final la terminalele de plăți sau alți colaboratori diferă de MyOrange chiar și cu 10%. Deci fiecare plătește conform metodei alese, cu intermediari sau direct.

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Da, corect. Așa e. Am uitat aspectul asta. E posibil sa fi plătit prin alta metoda decât My Orange. Si atunci da, fiecare își face politica după cum dorește. Mai ales daca nu sunt afiliați in niciun fel cu Orange.

Oricum, pe viitor, daca într-adevăr a fost reîncărcare cu 4Euro, la preț de 5...recomand reîncărcarea direct din contul My Orange. Cursul nu o fi el cel mai avantajos, dar cu siguranță e mai avantajos decât un curs neavantajos, plus adaosul comercial al magazinului. :))

E o observație foarte buna, Flo. Mersi! 🙂

Client Orange

Am cunoscuți care își încarcă astfel, dar nu am timp și putere de dădăcire pentru fiecare în parte, mai ales când comoditatea și dorința de autonomie e mai presus de solicitarea sprijinului.

Pololică
#StarMember

O intrebare retorica: e prima data cand ai de-a face cu o reincarcare de cartela? TVA-ul este afisat separat (si suplimentar) la reincarcare, spre diferenta de abonamente (pentru persoane fizice) unde este inclus in pretul final. Si asa este la toti operatorii din Romania.

RafaHelper
#StarMember

Salut @alexsewy, care e nemulțumirea sau problema ta?

Vio73
#StarMember

Salutare!

Depinde de unde încarci, pentru că așa este la intermediari, mai iau și ei comision. Plus că la cei 4 euro se adaugă și tva.  Din păcate, astea sunt regulile comerciale, să aibă toți profit. În My Orange sigur este mai ieftin de atât!