la 27-01-2025 11:07 PM
Salutari! Am nevoie de un numar nou de pe care nu intentionez sa efectuez apeluri deci n-as avea neaparat nevoie de credit pe ea. Exista si alte diferente in afara de cele evidente? M-ar interesa in special valabiliteta ei, adica sa nu pierd numarul si sa pot primi SMS-uri. Multumesc
la 28-01-2025 10:08 AM
Salutare!
La un moment dat tot vei avea nevoie de credit pentru valabilitate plus utilizare constanta (ceva taxabil la maxim 3 luni). In functie de necesitati (sau mod de utilizare) ai varianta Yoxo. Cel mai ieftin e 9 lei tva inclus pe luna (nelimitat sms si minute si 10GB net, fara roaming). Va trebui sa faci niste calcule sa vezi care iti ofera cea mai buna optiune (atat financiara, cat si la nivel de utilizare).
27-01-2025 11:35 PM - editat 28-01-2025 05:49 AM
Salut,
Achiziționezi o cartela prepay 5 euro iar înainte de expirarea perioadei de gratie o încarci din nou cu 5 euro (300 zile perioada de gratie).
La activarea sim-ului de 5 euro se activează automat opțiunea de minute/internet, dacă preferi 5 € credit în loc de opțiune, trimite un SMS gratuit cu textul CREDIT la 321, în maximum 24 de ore de la activarea cartelei SIM.
Același lucru este valabil și pentru SIM 0 pe care trebuie să-l încarci cu credit la maxim 7 zile de la introducerea sim-ului in telefon (activare) ulterior vei face o încărcare înainte de expirarea perioadei de gratie(recomandat cu 5 euro/300 zile perioada gratie).
In loc sa fac economie la 1-2 euro, as fi atent la atenționare:
"Dacă timp de 3 luni nu primești sau nu inițiezi niciun apel taxabil, cartela va fi dezactivată și îti vei pierde numărul de telefon, oferta activată și creditul PrePay."
la 29-01-2025 12:47 PM
Multumesc pt raspuns. Da, am vazut si eu ca la 3 luni trebuie ca numarul sa fie apelat altfel il pierd. Din motivul asta cred ca voi alege abonamentul de 9 lei de la Yoxo, ca sa n-am grija asta.
la 29-01-2025 01:11 PM
Tu știi cel mai bine ce ai de făcut.
Personal nu as plati 110 Ron anual pentru un număr pe care nu-l folosesc.
Și la yoxo exista posibilitatea pierderii numărului, mai apar erori legate de plata.
Orice alegere ai face va trebui sa fii atent.
la 30-01-2025 11:53 PM
Stii cumva, in cazul unei erori de plata, voi fi anuntat in aplicatie? Si termenul pana la pierderea numarului este tot de 3 luni ca si la prepay?
30-01-2025 11:58 PM - editat 31-01-2025 12:11 AM
Da, vei fi anunțat în cazul unei erori de plată.
Dacă plata automată a facturii YOXO nu poate fi procesată (de exemplu, din cauza fondurilor insuficiente, a unui card blocat sau expirat), vei primi un SMS care te va informa despre această situație (de asemenea vei fi notificat in aplicație).
https://www.yoxo.ro/help/ce-se-intampla-daca-nu-platesc-abonamentul-la-timp/
la 28-01-2025 10:08 AM
Salutare!
La un moment dat tot vei avea nevoie de credit pentru valabilitate plus utilizare constanta (ceva taxabil la maxim 3 luni). In functie de necesitati (sau mod de utilizare) ai varianta Yoxo. Cel mai ieftin e 9 lei tva inclus pe luna (nelimitat sms si minute si 10GB net, fara roaming). Va trebui sa faci niste calcule sa vezi care iti ofera cea mai buna optiune (atat financiara, cat si la nivel de utilizare).
la 29-01-2025 12:42 PM
Intr-adevar abonamentul Yoxo de 9 lei pare o varianta mai buna. Desi exista acest cost lunar, macar scap de grija celor 3 luni mentionate.
la 28-01-2025 10:43 AM
Cartela sim cu 0 euro expira in 7 zile de la achiziționarea ei, deci nu o mai poti folosi. Cea cu 5€ are valabilitate ~30 de zile, plus perioada de gratie
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor