anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce s-a redus la 28 de zile o incarcare cu minute?

Ion5
Începător

De ce s-a redus la 28 de zile o incarcare cu minute?

5 Răspunsuri 5

mihai_13
Maestru

probabil ca este un trend la 28 de zile ca si la "alta" retea concurenta direct

sau  luna februarie este in fiecare luna 🙂  

acum fara gluma "la 30 de zile" se poate incarca de pe un abonament de exemplu... deci daca ai un prieten cu abonament il rogi sa-ti incarce el , pretul este minimal.

@mihai_13 : Strategia face parte din modificarea anului calendaristic  la un număr de 13 luni calendaristice, adică 28 X 13 = 364. Simplu. De aici se obține ”al 13-lea salariu”. 😉

incurcate itele gsm Orange 🙂  

Si nu prea. Daca facem un calcul, 12 luni x 30 de zile = 360, deci oricum ai face si in acest caz a 13-a reincarcare. Evident, o "recuperezi" prin cele 3 saptamani de utilizare de anul urmator, dar se va repeta la fiecare doi ani (sper ca am facut calculele corect), dar, la fiecare 12 luni, tot 360 de zile de valabilitate vei avea ("pierdere" 5 zile anual).

Pololică
#StarMember

O cautare prin Germania: https://www.vodafone.de/privat/handys-tablets-tarife/prepaid-ohne-vertrag.html

Ca o traducere: 4 Wochen = 4 saptamani (1 saptamana = 7 zile => 4 saptamani x 7 zile = 28 zile de optiune activa).

@mihai_13  reincarcarea cu optiune de pe abonament (cu plata la factura) asigura continuitatea optiunii, indiferent de numarul de zile ale lunii (am reincarcat unui coleg de munca 2 cartele timp de 2 ani. Nu a avut "lipsa resurse" nici macar o secunda, nu mai spun de faptul ca, daca ar fi reincarcat cu credit si astepta reactivarea optiunii, ar fi avut riscul sa aiba o ciupeala* de 0.01E sau 0.02E si sa ramana fara optiunie).

*ciupeala = poate fi o cadere de tensiune si routerul care ar oferi internet sa nu functioneze si telefonul sa treaca automat pe datele celulare.