anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Optiune 12 euro - imi spune ca nu am minunte

Ilucian
Începător

Am activat optiunea pe 18 februarie si imi spune ca nu am minunte … si ele sunt nelimitate in retea !

1 Soluţie acceptată‚

teacher_
#StarMember

Salut! @Ilucian , cred că opțiunea ta a expirat. Opțiunea de 12 euro este valabilă doar 21 de zile, nu 30 de zile ca celelalte. Atașez screen shot. Verifica în aplicația My Orange valabilitatea resurselor tale...

Screenshot_20230312_231103.jpg

Vizualizare soluţie în postul original

5 Răspunsuri 5

FLo1
#StarMember

@Ilucian: Bun venit în Comunitate. Înțeleg că ai activat opțiunea de 12 euro cu minute, SMS și net. Poți să atașezi captură de ecran (sceen-shot) după mesajul de încărcare / cronos? Astfel se poate vedea și ce anume ai activat și când sau cât mai ai valabilitatea resurselor. Te așteptăm cu detalii. 

Dorești o Comunitate Orange mai bună? Marchează soluția întrebărilor inițiate de tine și apreciază răspunsurile care te-au ajutat!

arsradu
Fost #StarMember

Alte resurse sunt prezente (sms sau internet de exemplu)? E o problema doar cu minutele? Unde anume iti afiseaza ca nu ai minute?

Client Orange

teacher_
#StarMember

Salut! @Ilucian , cred că opțiunea ta a expirat. Opțiunea de 12 euro este valabilă doar 21 de zile, nu 30 de zile ca celelalte. Atașez screen shot. Verifica în aplicația My Orange valabilitatea resurselor tale...

Screenshot_20230312_231103.jpg

Conform calculelor: 18 februarie + 21 zile = 11 martie...

On topic: SMS-ul de activare nu zice cate zile de valabilitate (sau pana la ce data)?

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

DanielaH
Moderator

@Ilucian, te așteptăm în continuare să revii cu mai multe detalii. Mulțumim.

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.