Salut, sunt pe Prepay, folosesc Optiunea 5 Eur.
Aveam activata optiunea 5E recurenta cu reactivarea pe data de 10 a lunii. Am vrut sa schimb aceasta data sa fie mai la sfarsitul lunii, sa reincarc odata cu alte facturi, am ales data de 28 a lunii.
De regula incarcam cu 5E credit cu o zi inainte si asteptam ziua de reactivare automata.
In Decembrie 2019 am zis sa fac schimbarea datei de reincarcare, asa ca pe 9 Dec am incarcat direct cu Optiunea de 5E, astfel ca pe 10 cea recurenta nu s-a mai reactivat automat, ca nu avea cu ce, in MyOrange imi arata ambele optiuni, una recurenta inactiva si una nerecurenta activa. Pe 12 Dec am dezactivat-o pe cea recurenta inactiva din MyOrange desktop, site-ul vechi, confirmat in *100#, imi spunea ca nu mai am nici o optiune.
Apoi am asteptat pana pe 28 Dec, am reincarcat 5E credit si am activat inca o Optiune de 5E recurenta prin *100#, confirmat.
Acum aveam practic 2 Optiuni 5E active, una recurenta si una nu.
Credeam ca am atins scopul, sa am reactivarea automata pe 28 a lunii.
Dar se pare ca nu. Dupa 10 Ian 2020, cand a expirat optiunea nerecurenta de pe 10 Dec, mai am doar optiunea recurenta, insa in MyOrange imi zice ca data de reactivare automata urmatoare e 10 Feb 2020, nu 28 Ian cum ma asteptam.
Deci desi am dezactivat optiunea recurenta si apoi am activat-o din nou la alta data, ea tine minte tot data initiala de reactivare automata.
Cu ce gresesc ?
Cum se poate schimba data reactivarii automate a unei optiuni recurente ?
Multumesc.