Deci tu vrei sa-mi spui ca trebuie sa-mi fac un abonament, eventual tot pe numele meu, doar ca sa pot sa-mi incarc (recurent) prepaid-ul din el?! N-ai sa vezi asa ceva. :)))
Draga Orange, daca asta e flow-ul la care v-ati gandit, din punctul meu de vedere, daca nu exista un abonament pe cont, si functionalitatea asta e exclusiv legata de existenta unui abonament, mai bine scoateti din meniul aplicatiei My Orange sectiunea de Reincarcare Programata. Mai mult creeati confuzie, decat sa ajutati oamenii.
De asemenea, in sectiunea aia de Reincarcare Programata, este OBLIGATORIU sa existe o mentiune care sa specifice ca acea sectiune se adreseaza EXCLUSIV ABONATILOR care se intampla sa aiba si un prepaid prin preajma.
Altfel, asta e o metoda foarte confusing de a-ti atrage abonati (daca asta e scopul). Iar pe mine, metodele astea de marketing nu doar ca ma lasa rece si nu ma conving nicidecum sa-mi fac un abonament, dar ma enerveaza teribil!
Ca sa fiu sincer, eu nu vad niciun impediment de ordin tehnic, pentru care n-ai putea sa ai reincarcari lunare, cu debitarea directa de pe card. Asa cum exista subscrieri lunare la alte servicii (Netflix de exemplu), cu plata recurenta, de pe card, nu vad de ce nu s-ar putea face acelasi lucru si aici.
Ce mi se pare fascinant e ca te lasa sa urmezi flow-ul de reincarcare fara sa-ti dea macar o clipa de stire ca ceea ce vrei sa faci nu se poate, doar cu cardul bancar.
DE CE mai selecteaza cardul bancar atasat pe cont, ca metoda de plata DEFAULT pentru cazul asta?! DE CE?! Daca nu o poti folosi pentru "reincarcari programate", conform sectiunii in care esti?
Puneti va rog, cu ROSU, pe prima pagina a sectiunii de Reincarcari "Programate" ca ai nevoie de un ABONAMENT pentru acea functionalitate.
Multumesc.