anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum pot folosi bonusul de internet?

Cristian4
Junior

Salut,

Recent mi-am activat cartela de PrePay si nu stiu cum sa activez bonusul de 140 GB de internet. Cum pot sa activez bonusul?

IMG_2531.jpeg

1 Soluţie acceptată‚

Pololică
#StarMember

Salutare!

Sub fiecare bonus scrie: "bonus utilizabil cu optiune activa de minim 5E". Activeaza o optiune care se incadreaza in cerinta si vei putea folosi acel bonus (vezi ca ai consumat deja 0.46E din credit).

Vizualizare soluţie în postul original

18 Răspunsuri 18

Daca este deja activa acea optiune, atunci si bonusul este disponibil. Dar, dupa cum ziceam si mai sus, se consuma intai resurse inclusele in extraoptiune, dupa care acel bonus. Deci, nu te astepta sa vezi scaderea direct din bonus atata timp cat inca ai resurse in extraoptiunea respectiva.

Client Orange

GiovanniGC
Începător

asta era dilema,multor oameni,care aveau activata optiunea recent,si credeau ca trebuie sa mai incarci inca 5euro ca sa beneficiezi de bonusul acela de 150gb internet,pe langa 5 euro incarcati cu optiunea minute si internet,nu stiu,banuiesc ca e facut in asa fel sa fie oamenii in dileme de genul....se poate scrie concret si simplu fara interpretari dar companiile for sa faca bani,indiferent.

Atunci când nu te informezi despre ofertele existente, ai de pierdut.😔

https://www.orange.ro/prepay/ 

Ce trebuie să știu despre bonusurile de internet? (secțiunea de jos,întrebari frecvente)

"Primești automat între 50 GB și 160 GB bonus la activarea opțiunii preferate în perioada 14 mai – 2 septembrie 2025.
În plus, tot automat ai între 100 GB și 300 GB extra bonus, dacă alegi să-ți activezi/reactivezi opțiunea din My Orange în perioada campaniei. Extra bonusul nu se acordă pentru opțiunile cadou câștigate prin BonusPocus."

Foarte adevarat !

Se putea scrie foarte simplu si clar cum sta treaba, dar e greu in Romania sa vorbesti clar si la obiect.