la 10-10-2025 02:49 AM
Bună ziua.
Am un prepaid card pe care aș vrea să mi-l reîncarc 1-2 ori pe an, când vin în România. As dori sa-mi păstrez numărul, dar am observat ca numărul meu este “suspendat”!
Aveți ceva sfaturi?
Multumesc,
Catalin
la 10-10-2025 09:18 AM
Salut @CatalinD1. Verifică mai întâi dacă numărul nu este dezactivat cu un simplu apel la acel număr. Ulterior, dacă este ok, pentru prelungirea valabilității numărului (pentru a nu fi dezactivat), poți încărca un minim de 5euro și vei avea automat o prelungire de 30+300 zile (perioadă activă + perioadă de grație). Mai multe detalii regăsești în screen-shot-ul de mai jos sau aici: https://www.orange.ro/prepay/
Pe curând și numai bine.Perioade de grație în funcție de valoarea reîncărcării
10-10-2025 04:59 AM - editat 10-10-2025 05:35 AM
Salutare!
Verifica daca simul se afla in perioada de gratie (suspendat). Dacă este in perioada gratie, perioada de valabilitate/gratie a cartelei poate fi prelungită printr-o simpla reîncărcare (exemplu: 5 euro credit). Poți verifica dacă ești în perioada de gratie accesand aplicația/contul my Orange sau verificând daca ai acces la *100#.
Daca simul a fost dezactivat recent (perioada de gratie a expirat recent) exista o mică șansă de a reactiva numărul contactand serviciul clienți Orange. Aceștia au posibilitatea de a reactiva numărul in anumite situații.
Dacă a trecut mult timp de la expirarea perioadei de grație (de exemplu, câteva săptămâni/luni), numărul nu mai poate fi reactivat ca PrePay. Totuși, îl poți recupera doar prin încheierea unui abonament, doar dacă numărul nu a fost deja atribuit altui utilizator.
la 10-10-2025 09:18 AM
Salut @CatalinD1. Verifică mai întâi dacă numărul nu este dezactivat cu un simplu apel la acel număr. Ulterior, dacă este ok, pentru prelungirea valabilității numărului (pentru a nu fi dezactivat), poți încărca un minim de 5euro și vei avea automat o prelungire de 30+300 zile (perioadă activă + perioadă de grație). Mai multe detalii regăsești în screen-shot-ul de mai jos sau aici: https://www.orange.ro/prepay/
Pe curând și numai bine.Perioade de grație în funcție de valoarea reîncărcării
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor