anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum pot folosi bonusul de internet?

Cristian4
Junior

Salut,

Recent mi-am activat cartela de PrePay si nu stiu cum sa activez bonusul de 140 GB de internet. Cum pot sa activez bonusul?

IMG_2531.jpeg

1 Soluţie acceptată‚

Pololică
#StarMember

Salutare!

Sub fiecare bonus scrie: "bonus utilizabil cu optiune activa de minim 5E". Activeaza o optiune care se incadreaza in cerinta si vei putea folosi acel bonus (vezi ca ai consumat deja 0.46E din credit).

Vizualizare soluţie în postul original

18 Răspunsuri 18

Pololică
#StarMember

Salutare!

Sub fiecare bonus scrie: "bonus utilizabil cu optiune activa de minim 5E". Activeaza o optiune care se incadreaza in cerinta si vei putea folosi acel bonus (vezi ca ai consumat deja 0.46E din credit).

Sa inteleg ca la urmatoarea incarcare pot folosii bonusul.

Buna ziua, am o intrebare, de ce pt bonus sa.l primesti te obliga sa reincarci cu credit pe langa incarcarea prepay??? Pai atunci nu mai este bonus!!! Un bonus este gratis, asa il primeam in Italia, se activa cand incarcam prepay da nu si credit, le.am scris acest aspect la orange dar nu am primit nici un raspns, oare de ce????? Pt ca nu este normal daca imi dai bonus sa.mi cer bani in plus dupa ce incarc prepay. Mltmesc anticipat.

@Caterina157: Bun venit în Comunitate. Ai înțeles greșit: Bonusul ți se acordă la fiecare reîncărcare, indiferent ca e cu credit sau extraopțiune. În schimb activarea bonusului este dependentă de existența pe cont a unei opțiuni activate de minim 5€. Simplu, ca la Orange.  Revino pentru alte detalii. 

Ai înțeles greșit: Bonusul ți se acordă la fiecare reîncărcare, indiferent ca e cu credit sau extraopțiune.

Nu am inteles nimic. Nu inteleg de ce nu apare direct totalul de Gb pe care poti sa-i folosesti ?

Salut @Danezul. Răspunsul este simplu. Pentru că o parte este fixă (dependentă de opțiunea de încărcare aleasă), iar alta este variabilă (depinzând de tipul opțiunii alese, modalitatea de încărcare utilizată). Cea din urmă este o bonificație, inclusă la ”pachet” cu opțiunea activată și cu posibilitate de utilizare doar atât timp cât există opțiune activă.

In alte retele se adauga direct la total.   In alte retele nu exista parte fixa si parte variabila.

De ce trebuie sa fie o bonificatie odata ce ai platiti deja pentru bonus ?, 

Cred ca este o smecherie treaba asta cu parte fixa- parte variabila.

Da, treaba asta are un raspuns simplu ... ca sa poata sa iti scoata sau sa-ti bage bonusul oricand doresc ei ca si cum ti-ar face o favoare.

Greșit @Danezul. De fapt ”povestea” utilizării bonificației este simplă: Te condiționează de a avea o opțiune cu resurse activă pe cont de minim 5euro și a nu lăsa contul doar cu credit sau în perioadă de grație. În rest nici o ”smecherie”, fiind chiar foarte transparentă această informație, atât înainte de activarea unei opțiuni (pe pagina cu opțiuni), cât și după (vezi cronos). De altfel nici nu îmi imaginez numărul de PPY fără opțiune activă pe cont, decât dacă îl utilizezi doar pentru a primi apeluri / SMS, și cu net exclusiv pe WiFi.

in alte retele nu te conditioneaza, ce platesti aia ti se da , fara vrajeala asta cu bonusul

ca iti dam noi ca iti dam de la noi ca esti baiat bun si tot asa poate intr-o zi nu o sa ti-l mai dea deloc...pentru ca e bonus ( chiar daca tu ai platit pentru el )

arsradu
#StarMember

Salut Cristian,

Dupa cum zicea si Pololica, pentru a putea folosi acel bonus (la finalul resurselor incluse in optiune), trebuie sa ai activa o optiune de minim 5 Euro. Este deja? Daca nu, trebuie activata.

Client Orange

Da, era activata o optiune de 12€.

@Cristian4: Așa cum ți-au menționat colegii, opțiunile bonus se activează activând o extraopțiune de minim 5€. Și da, se pare că nu mai ai nici o extraopțiune ACTIVĂ la acest moment. Te așteptăm pe topic pentru alte informații.  

Ok, multumesc mult pentru ajutor! 😁

@Cristian4: Cu plăcere. Te așteptăm și cu alte contribuții/probleme/ soluții aici în Comunitate. Nu uita să selectezi răspunsul considerat de tine ca util problemei menționate de tine.