anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Confuz referitor la bonus internet GB

AlexTE
Junior

Scuze apriori daca s-a mai întrebat. Am cumpărat o cartela prepay 5 EUR. Am primit SMS că am 6GB inclus. Apoi alt sms că am 60 GB bonus, apoi inca un SMS că am 1 TB bonus. Cele 2 din urmă spun că e "utilizabil daca ai activat o optiune de minim 5 EUR"

Sunt nou intors in Ro și confuz - cei 5 eur deja plătiți se pun, sau trebuie sa plătesc încă 5 EUR? Daca cea din urmă, unde și ce exact trebuie sa dublat pt a putea folosi acei 60 GB? Dar cei 1 TB - trebuie încă 5 EUR (total 15 EUR)?

Mulțumesc în avans. 

P.s. am incercat sa mă loghez in aplicația MyOrange, cât și pe website, și dă eroare (convection reset). Da. Am incercat deja fara cookies, browsere diferite, etc. Mai incerc mâine în caz că face Orange mentenanță 

1 Soluţie acceptată‚

MihaiC99
Campion certificat

Stai liniștit. Ai activa opțiunea de 6 euro. După ce se consuma cei 60GB vei putea consuma și din cei 1TB.

In realitate daca vei încărca din my Orange nu vei avea nevoie de acel 1 TB.

La încărcarea cu opțiunea de 5 euro din app my Orange primești 150GB iar la reîncărcarea cu opțiunea de 6 euro primești net nelimitat.

Vizualizare soluţie în postul original

15 Răspunsuri 15

MihaiC99
Campion certificat

7046.jpg

Am și eu activata opțiunea de 6 euro. Ai resurse disponibile.

7048.jpg

Următoarele încărcări cu opțiuni ar trebui sa le faci din aplicația my Orange deoarece primești un bonus de date mai mare.

De asemenea poți câștiga GB suplimentari cat și alte premii prin campaniile disponibile in aplicația my Orange. Bonus Pocus și Pinata.