anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cineva detine acelasi numar de telefon precum al meu

Elena65
Începător
Buna ziua!
Am aflat de curand ca altcineva in Romania detine acelasi numar de telefon precum mine. (Am incercat sa ma loghez pe o aplicatie cu numarul meu si si nu o puteam face deoarece imi spunea ca exista deja contul cu nr respectiv, desi nu o mai folosisem)
Am apelat nr meu si da ii apartine unei alte persoane de 20 de ani. Eu in schimb, avand cartela cu acest nr de aprox 7 ani. Practic, mi s-a vandut o cartela cu nr existent?
2 Răspunsuri 2

Anonim
Neaplicabil
Nu exista asa ceva, doua persoane diferite sa aiba acelasi numar de telefon. Exista serviciul Number Share, dar ala e alta poveste. Cartela ta cel mai probabil a fost dezactivata pentru ca a expirat perioada de gratie, iar numerele de telefon se realoca altor clienti in mod automat. Se intampla de cand lumea asta. Numarul de telefon nu ramane proprietatea clientului pe veci daca nu incarca cartela in cazul PrePay sau daca nu isi plateste abonamentul si se reziliaza contractul.

FLo1
#StarMember
@Elena65: Bun venit în Comunitate. Vârsta e una, vechimea e alta. Important este numărul tău dacă este prepay sau abonament, dacă a fost folosit permanent (activ sau în perioadă de grație) sau a suferit perioade de întrerupere a utilizării. Revino cu detalii și se clarifică și misterul. Pe de altă parte, înțeleg că numărul nu-l mai folosești decât la aplicație, nu în mod curent. Probabil ai alt număr acum. Corect?