la 25-09-2025 02:19 PM - editat ultima oară la 25-09-2025 02:31 PM de DanielaH
Salut comunitate de unde pot sa iau cartele de Vodafone? Mi a zis un prieten că a luat o cartela Vodafone gratis de la un chioșc și am vrut o cartela Vodafone sa incerc cum e în orașul meu Valcea din câte știu eu nu are acoperirea 5G in Vodafone. Se poate sa ia gratis sau cu un act de identitate?
la 25-09-2025 03:52 PM
Salutare!
S-ar putea sa fie doua feluri de cartele:
Intr-adevar, ambele cartele exemplificate mai sus sunt (sau au fost) gratuite. Poate specifica mai clar la care se refera. Poti incerca la un magazin de-al lor sau la magazine mai mici. Nu stiu daca se mai ofera (se merge pe comision si la 0 lei platiti... nu cred ca fac vreo afacere).
PS: in urma cu vreo 15 ani tin minte ca Orange a avut o campanie pe cartele si se ofereau gratuit prin diverse magazine mari (am avut o cartela luata la Kaufland Obor, iar cei care imparteau erau destul de vizibil ca erau de la Orange).
la 25-09-2025 03:01 PM
Salutare!
Nu am auzit de o asemenea oferta. Posibil sa fie ceva promoțional, disponibil in anumite zone.
încearca într-un magazin Vodafone și vezi ce oferte au.
la 25-09-2025 04:35 PM
Dar trebuie cu Bulentinul act de identitate că sa iau cartela gratis eu nu am dorit să iau cartela cu Bulentinul pentru că îmi aduc aminte că în 2022 erau cartele de Telekom la chioșcuri și am luat o cartela preplătită de 0 euro și după am reîncărcato cu 5 euro pentru că orangeul nu a avut net nelimitat dar cei de la Telekom au net nelimitat și după in 2024 un prieten din Vâlcea mi a zis că Telekomul e cel mai de **beep** retea că în satele din VL nu mergeau netul de la Telekom și am decis sa renunt la Telekom. Că sa mă mut pe Vodafone RO sa testez reteaua. Eu rămân pe Orange doar că eu am vrut o cartela Vodafone RO că sa vad cum e netul de 4G+ in Vâlcea
la 25-09-2025 04:39 PM
In magazinele proprii vor cere buletinul (la Orange a trebuit să ofer buletinul). La magazinele de la colț, nu se cere.
la 25-09-2025 05:01 PM
Care sunt magazine din colt. Că eu nu stau in București eu stau in Râmnicu Vâlcea și dacă zic la doamna de acolo la Vodafone RO daca nu am Bulentinul cu mine trebuie sa zic numele meu real și după dânsa îmi dă cartela Vodafone gratis?
la 25-09-2025 05:13 PM
Eu sunt din Constanta. Mă refeream la chioșcuri (magazine mici care vând și cartele prepay). Eu am achiziționat de la un magazin ce vindea articole de papetărie.
la 25-09-2025 05:02 PM
Pai eu am vrut o cartela Vodafone că am vrut sa testez cum e rețeaua in Valcea atât
la 25-09-2025 03:52 PM
Salutare!
S-ar putea sa fie doua feluri de cartele:
Intr-adevar, ambele cartele exemplificate mai sus sunt (sau au fost) gratuite. Poate specifica mai clar la care se refera. Poti incerca la un magazin de-al lor sau la magazine mai mici. Nu stiu daca se mai ofera (se merge pe comision si la 0 lei platiti... nu cred ca fac vreo afacere).
PS: in urma cu vreo 15 ani tin minte ca Orange a avut o campanie pe cartele si se ofereau gratuit prin diverse magazine mari (am avut o cartela luata la Kaufland Obor, iar cei care imparteau erau destul de vizibil ca erau de la Orange).
la 25-09-2025 05:04 PM
In 2010? Pai in 2010 erau abonamente mai vechi nu mai știu cum se numea calgur jaguar nu mai știu ce că eu nu mă uit la reclame vechi de la Orange
la 25-09-2025 07:52 PM
Fluture, Delfin și Cangur. Nu țin minte să fi fost vreo reclamă, doar se ofereau cartele prepaid fără credit. Cred că la mine a expirat în ambalaj. Nu aveam dual sim și nici telefon suplimentar.
Încearcă la un magazin de cartier dacă are o cartelă. Nu mai știu, dar nu mai sunt acele aparate stradale care vindeau atât coduri de reîncărcare, cât și cartele cu număr? În București știu că erau destule.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor