anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cartela prepay blocata pe motiv de “furt”

Ralukh21
Junior

Mi a fost blocata cartele prepay pe care o detin de app 20 ani, pe motiv de “furt”. Nu am facut nici o reclamatie de furt de pe contul meu sau cu datele mele personale. As vrea sa mi se explice cum e posibil acest lucru.

7 Răspunsuri 7

Fost Membru
Neaplicabil

Probabil cineva care te cunoaște a făcut o gluma. Suna la 300 și ți se va debloca

Pololică
#StarMember

Sa speram ca este partea "frumoasa" a lucrurilor si cineva a blocat cartela din greseala (probabil a reclamat cineva pierderea/furtul si seria cartelei sau numarul erau similare cu al tau si agentul din magazin sa fi trecut niste cifre invers (Caragiale are o lucrare: Doua Loturi)).

Partea mai "urata" a lucrurilor ari putea fi ca cineva care stie numarul si cateva date (data ultimelor reincarcari, ultimile apeluri, etc) si-a tras numarul. Ar fi o varianta pe care as veadea-o, dar nu stiu cat de ortodoxa este (daca numarul a fost insusit de altcineva cu rea credinta, cu siguranta merita "premiat" cumva).

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

Fost Membru
Neaplicabil

Dacă cartela este personalizata e de ajuns sa știe numele și data nașterii și o blochează imediat.

Ori e o greșeală ori o gluma a cuiva dar cu un apel la 300 ți se deblochează imediat.

DanielaH
Moderator

@Ralukh21, ai luat legătura cu colegii noștri? S-a rezolvat situația?

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Multumesc de raspunsuri. S a rezolvat intr un fel, asta e doar una dintr un sir de nemultumiri. Dar am aflat posibilele surse … 

DanielaH
Moderator

Mă bucur că s-a rezolvat și mulțumim pentru confirmare! Ce se întâmplase de fapt?

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Mi s a spus ca e posibil sa fi apelat din greseala la 100 #  modul de blocare. Pt ca e telefon cu taste nu exclud asta. Eu cred totusi ca a fost o persoana rauvoitoare… nu mai conteaza. Am decis sa fac niste schimbari sa preintampin astfel de situatii. Multumesc de interes.