anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Am pierdut numărul de telefon prepay

Davvis
Începător

Buna am pierdut cartela de 8-9 ani am reîncărcat-o ultima oară prin noiembrie octombrie se mai poate face ceva ?? 

3 Răspunsuri 3

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Poti merge într-un Orange shop pentru a vedea situatia exacta a numarului. In acesti 8-9 ani sim-ul a fost mentinut activ prin reîncărcări sau ai incarcat doar in noiembrie/octombrie sim-ul?

Daca sim-ul a fost mentinut activ de catre tine poti obtine unul nou într-un magazin orange shop.

Daca nu l-ai incarcat timp de 8-9 ani, cel mai probabil a fost dezactivat si alocat unei alte persoane.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Poți merge la un Orange Shop sau să suni la 300, pentru că numai cei de la Orange te pot ajuta cu astfel de informații și cu o eventuală rezolvare a problemei respective.

Teoretic, ar trebui să se poată, practic, vei vedea concret când faci ceea ce am spus mai sus!

Baftă multă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

DanielaH
Moderator

@Davvis, ai luat legatura cu colegii noștri? S-a rezolvat situația cu numărul pierdut?

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.