anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Activarea bonusului de 50 GB

t30d0rabrs23
Începător

Screenshot_20241219-112313_Messages.jpg

Bună ziua, am o nelămurire:) 

Aseară mi am încărcat cartela cu 5 euro(10GB internet) și am primit 50 GB bonus, aceasta se v a activa dupa ce termin cei 10 GB? țin sa menționez ca am câștigat și 90Gb la bonus pocus, și aceia se v a reactivat după ce termin cei (10+50GB)?(am deja o opțiune activa de 4 euro pana pe 26 decembrie. mulțumesc pentru eventualele răspunsuri!!😀

Screenshot_20241219-112313_Messages.jpg

1 Soluţie acceptată‚

teacher_
#StarMember

Un alt aspect este acesta

Resursele de pe cartela ta PrePay se consumă în funcţie de disponibilitatea lor în cont, în ordinea de mai jos:

1. primele se consumă beneficiile incluse în bonusurile primite în programul de loialitate PrePay Bonus sau alte bonusuri promoţionale cu valabilitate de până la 30 de zile
  2. apoi se consumă resursele incluse în opţiuni şi cele incluse în bonusurile promoţionale cu valabilitate mai mare de 30 de zile, în următoarea ordine:
  • minute nelimitate în reţea
  • minute în reţea
  • mesaje nelimitate în reţea
  • mesaje în reţea
  • minute sau mesaje în reţea
  • mesaje nelimitate naţionale
  • mesaje naţionale, minute naţionale
  • minute sau mesaje naţionale
  • minute naţionale şi internaţionale către reţele fixe
  • minute naţionale şi internaţionale către reţele fixe şi mobile
  • minute naţionale şi internaţionale către fix sau mesaje naţionale
  • trafic de internet
  • minute sau mesaje naţionale sau trafic de internet
  • minute şi mesaje naţionale şi internaţionale către reţele fixe şi mobile

3. ulterior, se consumă din creditul plătit, provenit din reîncărcare sau de la achiziţionarea cartelei SIM Orange PrePay

Sursa aici 

Vizualizare soluţie în postul original

54 Răspunsuri 54

Pe mine m ar interesa daca se pot folosi cei 50Gb dupa ce termin cei 10:)

Mai încearcă odată acum la Bonus Pocus.

Am încercat aseară, am primit deja 900 de minute(nefolositoare, in cazul meu).

se poate primi doar un bonus pe un singur număr, credeam ca cei 90Gb se vor activa automat dupa ce am încărcat cu 5 euro, nu ca trebuia sa am deja opțiunea activa in momentul câștigului:)

Acum înțelegi.🙂

Nu are legătură cu creditul ci cu opțiunea activa.

O situație amuzanta, daca activezi opțiunea de 5 euro nu mai ai nevoie de aceste bonusuri deoarece primești 150 GB prin my Orange.🙂

Lucrurile sunt simple, nu știu de ce le complici.🙂

Daca in acest moment ai activa doar opțiunea de 4 euro nu vei putea folosi bonusul.

Poți folosi bonusul doar cu o opțiune activa de minimum 5 euro.

Daca opțiunea de 5 euro din screenshot-ul prezentat de tine nu este activa (se activează automat la 8 ian 25) atunci nu vei putea folosi bonusul.

Am înțeles ideea cu cei 90Gb, dar cu cei 50gb?:)

Este același lucru și îți este specificat acest lucru în SMS.

păi cei 50Gb sunt bonus pentru ca mi am activat opțiunea cu 5 euro:) cum nu i pot folosi?

Hotărăște ai activat sau nu o opțiune de 5 euro.🙂

Complici lucrurile.

Atâta timp cât ai net, bucură-te. Când nu o sa mai ai, dezactiveaza acea optiune de 5 euro care expira in 8 ianuarie, si reincarca cu o optiune minim 5 euro din My Orange. Momentan, am vazut ca ti se iau din cei 10 GB, acum ai mai putin. In mod normal, ar trebui sa consumi in jud de 1 GB pe zi...

as putea dezactiva bonusul acela cu 900 de minute? 

Opțiunea de 5€ este recurentă, dar nu este activată deoarece nu ai avut credit la acel moment. Activă este doar cea de 4€. În 8 ianuarie 2025 sunt 28 de zile și se va reîncerca activarea opțiunii de 5€ doar dacă vei avea credit aferent. Poți activa opțiunea de 5€ în avans pentru a beneficia de beneficiile din bonusurile de pe cont.

Screenshot_20241219-131617_My Orange.jpg

 Este activata. folosesc deja cei 10Gb 🙂

@t30d0rabrs23: Da, ai activat ulterior opțiunea cu internet, însă opțiunea cu minute este inactivă. Situația aceasta a fost prezentată și la aceasta am făcut referire. 

1000008959.jpg

Răspuns și pentru @MihaiC99 .

Opțiunea din screenshot nu este activa.

Însă o altă opțiune a fost reactivată automat (cea de internet) și asta îi permite utilizarea bonusului.