anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Achitare optiune cu credit existent

TicuCelAlb
Junior entuziast

Dacă incarc contul prepay cu 8 euro, pot folosi acest credit de 8 euro sa plătesc o opțiune de 5 sau 6 euro? Dacă da, ce se întâmplă cu diferența de 2-3 euro din cont? Expira sau rămâne acolo in mod nedefinit?

Ideea ar fi să am ceva credit in cont pentru a-mi mentine activat roamingul. Mulțumesc. 

 

20 Răspunsuri 20

FLo1
#StarMember

@TicuCelAlb: La o reîncărcare cu 8euro CREDIT vei avea perioadă activă de 60 de zile. Dacă activezi opțiunea de 5/6euro (valabilă 30 de zile și cu perioadă de grație de 300 de zile), vei mai avea creditul rămas încă 30 de zile perioadă în care să activezi manual roamingul și (recomandabil) să ai datele mobile închise (pentru a nu rămânea fără credit). Pentru alte detalii te rog să revii pe topic peentru alte detalii. Numai bine. 

FLo1
#StarMember

Ca o observație: NU trebuie să aștepți 30 de zile ca să activezi roamingul. Deci dacă ai nevoie de roaming, atunci opțiunea cu resurse naționale se va dezactiva obligatoriu și vei avea roamingul activat. până la expirarea celor 60 de zile.... cât timp este creditul activ. Ulterior, creditul nu se pierde, dar va fi inactiv până la o eventuală altă reîncărcare.

TicuCelAlb
Junior entuziast

Cam asta vreau, cu excepția ca as prefera sa nu activez/dezactivez roamingul manual. Adică sa am și roaming activ și opțiunea de 5/6 euro operațională (atât timp cât sunt în România). Iar la ieșirea din România opțiunea de 5/6 euro se va intrerupe/anula automat în timp ce roamingul va fi activ (sper)  odată ce sunt în afara României (tot pentru a fi capabil sa primesc mesaje SMS).

La ora asta eu am roaming activ de la o opțiune World Data 1dar ne având credit în cont cred ca odată ce opțiunea dispare, se va dezactiva și roamingul.

O sa vad la ce strategie voi recurge și voi posta rezultatele.

Mulțumesc pentru sfaturi.

”World Data 1”? Pentru ce țară? Că nu prea pare o opțiune pentru spațiul SEE.... Iar din păcate cu roaming activat pentru SEE respectiv resurse atât pentru roaming cât și pentru România (național) atunci doar o opțiune cu resurse de 12 sau 16 euro (21 de zile / 28 de zile). Dar pentru CREDIT.... roamingul se activează exclusiv manual. 

TicuCelAlb
Junior entuziast

În esență il folosesc pentru când ma aflu în  SUA. Funcționează și în Canada, unde locuiesc, dar nu aici nu am nevoie caci am planul meu. Planurile Canadiene  de celular (voce,text date) sunt obscen de scumpe de folosit în afara țării de aceea folosesc Orange când merg în SUA sau Europa pentru costuri mult mai mici. Păcat ca nu e inclus și Mexic în WD1 dar și mexicanii au planuri de prepaid foarte rezonabile ca cost. Inconvenienta ar fi ca  implica  cumpărarea unui SIM nou la fiecare vizita în Mexic.

arsradu
#StarMember

Da, corect. Asa e.
Acel bonus de net (daca ai nevoie de el) e valabil doar la activarea din aplicatia My Orange. Activarea se poate face de oriunde. Dar da, bonusul difera. Si, cel putin in oferta curenta, se ofera doar la activarea din aplicatia My Orange. 

Good point. 🙂

Client Orange