anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Modalități înregistrare cartele PrePay

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Salut tuturor!

Mulți dintre voi știți deja că începând cu 1 ianuarie 2020 (UPDATE 31 martie 2020) nu vor mai putea fi achiziționate cartele PrePay fără un act de identitate. Iar persoanele care au cumpărat sau vor cumpăra o cartela până la finalul acestui an vor fi nevoite să își înregistreze datele de identificare până la 1 septembrie 2020.

 

Ținând cont de această situație aș vrea să lansăm o provocare. În opinia voastră, care ar fi cele mai simple modalități de înregistrare a datelor? Cum credeți că ar fi cel mai ușor să se facă înregistrarea persoanelor mai puțin tehnice?

 

EDIT: Ordonanța de Urgență nr 62/2019 a intrat în vigoare în data de 3 Septembrie 2019 și a fost declarată neconstituțională prin decizia Curții Constituționale la data de 18 Februarie 2020. Luând în considerare decizia CCR, datele de identificare ale utilizatorilor de cartele pre-plătite Orange, colectate până în prezent în baza acestei OUG, vor fi șterse.

63 Răspunsuri 63

Inregistrarea sa se faca din contul My Orange !!! Astfel nu ar trebui sa pui la dispozitia unui agent de vanzari datele personale !!!

rt3lpiz
Începător
eu sunt cetatean al Republicii Moldova nu am domiciliul in Romania si detin o cartela prepay! va rog sa adaptati formularele si pentru cei ce nu au domiciliul in Romania!

DanielaH
Moderator
@rt3lpiz, bine ai venit în Comunitate! Spune-ne, te rog, la ce formulare te referi și ce anume ar trebui adaptat? Mulțumim!

DanielaH
Moderator
Ordonanța de Urgență nr 62/2019 a intrat în vigoare în data de 3 Septembrie 2019 și a fost declarată neconstituțională prin decizia Curții Constituționale la data de 18 Februarie 2020. Luând în considerare decizia CCR, datele de identificare ale utilizatorilor de cartele pre-plătite Orange, colectate până în prezent în baza acestei OUG, vor fi șterse.