anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

încărcare telefon 5€ credit

ramon0910
Începător

Mi-am încărcat telefonul cu 5€ credit și nu mi am primit interenetul și minutele la telefon

IMG_9419.jpeg

5 Răspunsuri 5

FLo1
#StarMember

@ramon0910: Bun venit în Comunitate. Ce opțiune ai ales la reîncărcare: cu minute/net sau cu credit? Posibil să fi ales opțiune doar cu credit. Ai primit vreun SMS de confirmare? Dacă da, ce menționează: resurse sau credit?

vladut12am
Cunoscător certificat

Salutare!

Ia legătura cu unul dintre consultanți de pe chatul Djingo între orele 09:00-20:00 pentru verificarea situației.

Din ce văd din captura atașată, ai reîncărcat cu credit.

Dacă ai avut datele mobile activate înainte de a efectua reîncărcarea, este posibil ca cei 5 euro să se fi consumat rapid.

Te sfătuiesc să fii mai atentă pe viitor!

Cel mai bine, reîncarci direct cu opțiune și așa ai scăpat de acest stres.

Succes!

arsradu
Fost #StarMember

Salut Ramon,

Bine ai venit in Comunitate!

Din cate observ, ai incarcat cu credit! Ca atare, nu ai minute/internet inclus. Consumi totul din...credit. Care, daca nu te grabesti sa activezi si o optiune, cel mai probabil s-a consumat deja partial/total.

Deci, verifica-ti creditul la 333 si daca nu mai ai suficient, completeaza, dar mai ales, activeaza o optiune din acel credit!

Poti face asta din My Orange (ca sa nu-ti consume din credit pentru internet, poti face operatiunea asta pe WiFi) > Altele > Abonamente si Optiuni, sau, mai simplu, folosind meniul *100#.

Mult succes!

Client Orange

Pololică
#StarMember

Salutare!

Te rugam sa ne oferi mai multe detalii (inteleg ca ai incarcat cu credit [bani], nu direct optiune):

• optiunea de 5E ("minute si internet") se activeaza recurent (adica in fiecare luna) sau o activezi manual?
  • ai folosit resurse (ai folosit netul sau ai sunat pe cineva sau ai folosit SMS-uri) si nu s-a reactivat optiunea?

Daca ai incarcat doar cu credit (bani), nu cred ca se activeaza automant vreo optiune, ci va trebui s-o faci manual.

Recomandarea ar fi sa reincarci direct cu optiune (banii sunt aceeasi, dar activezi direct serviciul, nu incarci cu credit si, apoi, activezi optiunea cu riscul ciupirii a 0.01E si sa nu mai poti activa dupa din lipsa credit disponibil).

DanielaH
Moderator

@ramon0910, s-a rezolvat/ clarificat situația cu reîncărcarea?

Dacă te-au ajutat răspunsurile primite aici, îl poți marca pe cel mai bun ca soluție pentru a fi util și altor utilizatori. Mulțumim și te așteptăm să revii în Comunitate.