anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Încărcare SIM inactiv

Mihai2410
Vizitator

Buna ziua.Am efectuat o reîncărcare online pe un sim inactiv,îl folosesc pe un telefon dual-sim când nu am semnal pe cealaltă cartela,este inactiv de 4 zile.Mai pot recupera banii că am înțeles că numărul nu se mai poate.Va mulțumesc.

6 Răspunsuri 6

FLo1
#StarMember & August Problem Solver

În cel mai fericit caz, dacă vor fi șanse de recuperare credit, atunci singura variantă este contactând Orange fie pe ChatDjingo sau din aplicația MyOrange > Altele > Contact și feedback > Scrie-ne, solicitând ”transfer operator”. Mâine după 8:30.

Ca idee, încărcarea unui număr după depășirea perioadei de grație este sortită eșecului, dar poate o încercare de contact o fi cu noroc. Succes.

delfinas
#StarMember

Mihai, bun venit in Comunitate!!!

Numarul il mai poti recupera, facand un abonament pe acel numar.

Creditul nu cred ca il mai poti recupera. Trebuia sa ai grija sa mai ffaci o reincarcare, pt ca sigur s-au trimis notificari ca se termina perioada de gratie.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Le scrii din aplicația My Orange, de pe mobil - Altele (cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback-  Scrie-ne și apoi ceri transfer operator și poate sunt șanse să îți răspundă cineva și astăzi, dacă o faci repede.

Baftă!

Mihai2410
Vizitator

Va mulțumesc tuturor pentru răspunsuri.Am reușit să vorbesc cu cei de la Orange și ca rezolvare s-a făcut o cerere de către un operator pentru reactivare număr cu răspuns în 24 de ore și banii o să îmi revină în cont deoarece nu se poate încarca o cartela inactivă.Seara frumoasă și numai bine tuturor.

Multumim pentru revenirea pe topic si pentru ca ai impartasit cu noi solutia care te-a ajutat.

Seara faina @Mihai2410🌙

FLo1
#StarMember & August Problem Solver

O seară plăcută @Mihai2410  și te mai așteptăm în Comunitate și cu alte contribuții, idei sau soluții. Pe curând.