anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Îmi dispare creditul constant câte 3, 6, 12 euro deodată.

MariusEugen
Junior entuziast

Azi mi-au dispărut 3.66 euro.

36 Răspunsuri 36

Nu-s curios. Acum folosesc în principal gigi. Orange numai pentru apeluri și convorbiri. Datele la Orange sunt off pt. totdeauna.

@MariusEugen: Întrucât deși ești îndrumat să faci anumite verificări și să ne ajuți ca împreună să găsim soluția problemei menționată de tine observ că nu dorești această clarificare a situației. În acest caz, succes, indiferent de numărul/rețeaua utilizată.

MariusEugen
Junior entuziast

1000014860.jpg

Mulțumim pentru screen-shot. Exact ce menționam: Pe perioada (zilele) în care nu ai avut activată o opțiune cu resurse, atunci s-a utilizat din credit (dacă a fost disponibil). Altfel, fie nu puteai utiliza internetul, fie nu puteai apela (după caz). Deci revin: Verifică să ai o opțiune cu resurse ACTIVĂ pe cont și astfel de situații nu se vor mai întâmpla.

Dacă există o opțiune cu resurse activă pe cont, prezinți către Orange cele două screen-shot: unul cu mesajul de activare opțiune sau din myOrange, respectiv unul cu detaliile (ca cel anterior) de unde să se vadă DATA/ORA și costul cu care ai fost tarifat pe acel serviciu. Astfel situația se va clarifica și nu vor rămâne doar discuții.

Fost Membru
Neaplicabil

1000008094.jpg

MariusEugen
Junior entuziast

De ce trebuie sa-mi spună cineva ce trebuie să fac cu creditul meu? Furt ca acesta nu trebuia ca sa se intample.

Ok. Faci cu creditul ce dorești.  Doar atât să știi: gratis nu există. 

Fost Membru
Neaplicabil

In anumite condiții mai există și gratis.🙂

DA, cu opțiune activată. Subiectivitatea creează confuzie și nu e ok. Concret, la obiect și cu exemplificare de caz este ideal.

Fost Membru
Neaplicabil

O opțiune cadou este gratis.🙂

Un sim cadou este gratis.🙂

Da, păcat că nu se aplică în acest caz. Pentru că ar fi fost confirmat acest fapt. Însă Santa a vizitat pe alții....de data asta.

MariusEugen
Junior entuziast

@FLo1  a scris:

În România (național) NU ar trebui să ți se întâmple așa ceva cu o opțiune activată. Dar preferând să utilizezi credit, acesta este rezultatul, pe care de altfel îl poți vizualiza în contul tău MyOrange la secțiunea ”Detalii Convorbiri”. Convinge-te singur și prezintă un screen-shot cu această secțiune ca dovadă. Altfel este dreptatea ta și situația lor.

Deci cum se face un screenshot se cunoaște.  Înseamnă că jumătate din problemă e ca rezolvată, mai trebuie doar să preziți screenshot-ul solicitat, nu cel al mesajului. Te așteptăm să revii cu detalii concrete.

MariusEugen
Junior entuziast

1000014862.jpg

1000014864.jpg

1000014862.jpg

arsradu
Fost #StarMember

Salut,

Creditul il consumi cum vrei tu, dar variantele de consum sunt doar doua:

• la tarife standard, ceea ce nu e deloc avantajos
  • cu o optiune lunara (dar nu obligatoriu lunara), folosind din resursele incluse.

Recomandarea mea ar fi sa alegi varianta a doua la urmatoarele reincarcari. E mult mai rentabil asa.

Pentru activarea unei optiuni folosind creditul de pe cont, poti folosi sectiunea Altele > Optiuni din aplicatia My Orange. Sau, ca sa nu consumi din credit pana sa ajungi sa activezi optiunea, fie folosesti o conexiune WiFi de undeva, si activezi din My Orange, fie activezi optiunea pe care ti-o doresti de la *100#, ceea ce nu te costa absolut nimic.

Alternativ, poti sa intri de pe un PC, in versiunea de web, si sa activezi de acolo. Variantele sunt multiple. Nu trebuie decat sa o alegi pe cea care ti se potriveste. 🙂

Client Orange