anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Xiaomi redmi 9A green - flash led pentru notificări

Sarah_Amina
Junior entuziast
Am achiziționat un telefon xiaomi redmi 9A green , in specificatii in magazinul online inainte de a-l achizitiona la specificatiile telefonului era trecut printre altele că are și flash led pt notificări apeluri nepreluate sau alte notificări , nu l-am gasit nicicum pt activare sau din setări , nu are marca sau ce se intâmplă, cei de la xiaomi nu m-au putut ajuta iar cei de la orange magazin online nici atât . Iar la camera foto nu mă descurc nicicum , de ex. am observat la diferite poze pe facebook că apare in stânga jos la efectuarea fotografiei sigla marcii telefonului (redmi 9 a , 8 pro), la fel nu pot face acest lucru când fac o poză sau un clip video sau nu găsesc in setări de unde , mă poate ajuta cineva? nu pot atașa deocamdată fișier pt că comunic din laptop și nu din telefon.
1 Soluţie acceptată‚

RafaHelper
#StarMember
Salut @Sarah Amina, ‏‏‎ ‎ Multumim ca ai atasat poze cu meniul Setari. Din pacate functia de filigran lipseste din setarile camerei. Am verificat in detaliu pe internet si acest model nu are inclusa aceasta optiune. Poti sa adaugi un filigran cu data fotografiei pentru a vedea cand a fost facuta poza. ‏‏‎ ‎ Daca mai ai neclaritati poti revenii tot aici cu un nou mesaj.

Vizualizare soluţie în postul original

15 Răspunsuri 15

Sarah_Amina
Junior entuziast
Da pãcat soliția e sa descarc acea aplicație poate .E un tel ieftin poate şi de aceea nu are. M-au înşelat cei de la Orange.