anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Samsung s22 doar apeluri de urgenta

Darlanusu
Junior

Bună seara 

Am un samsung s22 și de vreo 2 săptămâni  tot se deconectează de la rețea îmi da doar apeluri de urgenta și apoi se reconecteaza .. a mai pățit cineva ? Este vreo rezolvare ? Ca tot umblat la mod avion și resetat rețele ...

12 Răspunsuri 12

delfinas
#StarMember

Darlanusu, bun venit in Comunitate!!!

Și eu am avut cândva problema asta, cu alt telefon. Sursa problemei poate fi ori SIM ul, care s-au defectat, ori cardul de memorie, dacă ai așa ceva. In prima faza, eu as merge într-un magazin Orange și as cere schimbarea SIM ului. Dacă nici așa nu se rezolva problema, e ceva legat de telefon. Ai incercat sa bagi SIM ul și în alt telefon și să vezi dacă face la fel?

Am pus cartela în alt telefon nu face probleme .. doar în s22 

FLo1
#StarMember

@Darlanusu: Semnalul în zonă cum este? Inclusiv indoor sau numai outdoor? Dacă semnalul la interior lasă de dorit, astfel de manifestări sunt.... normale..... din păcate.

Am avut 2 cartele Orange abonament și Vodafone... într-o seara sa încălzit și nu se mai conecta la YouTube.. apoi a început problema asta cu deconectarea de la rete ... acum  am doar Orange pe el și tot asa face ... 

Screenshot_20230313_203629_Settings.jpg

Atunci, pare că e de vina telefonul. Trebuie dus în service, preferabil într-unul Samsung..

Asta zic și eu ... ca de exemplu acuma îmi arata semnal Orange  peste 5 10 min îmi arata doar apeluri de urgenta ... vine și pleca semnalul e ciudat și treaba asta e recenta are o săptămâna maxim ... 

Screenshot_20230313_223822_Settings.jpg

@Darlanusu: Cu ceva ani în urmă, un model gama S se comporta similar. Cauza: ori cauzată de hardware în urma supraîncălzirii, ori de update la firmware / OS. Fără update nu se bloca. Cum aveam nevoie de updateuri mai noi și nici bateria nu ținea prea mult..... l-am schimbat.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Cu siguranță este o problemă cu telefonul și trebuie să-l duci în service, la garanție. Nu uita să salvezi ceea ce ai de salvat înainte. Eu am avut multe probleme anii trecuți cu Samsung (tot gama S) și de aia nu mai iau această marcă.

Baftă multă!

eu am patit asa numai cu Xiaomi -- toate modelele pierdeau  semnalul  , nu am sa mai cumpar niciodata orezarii 

Fiecare cu părerea sa, dar e cunoscută asta cu Samsung care are probleme cu semnalul. Dar cred că în cazul de față, e ceva defect la el.

da .. sigur este  o problema hardware ...

ps:Samsung este "mai slab" la semnal datorita faptului ca respecta SAR EU  

sunt si variante de Samsung(diferite modele) care se fabrica pentru alte tari(de ex sud-estu Asiei) care au SAR mai "puternic" - sta mai bine la semnal.