anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] S25 fara semnal Yoxo sau cartela Orange

Florinsbr
Junior

Salutare,

Am un s25 nou de la emag am facut update la tot, Android 16, nu vrea deloc nici orange, nici Yoxo...ba zice ca nu e semnal, ba doar apeluri de urgenta...

Il dau retur?

Multumesc.

1 Soluţie acceptată‚

Florinsbr
Junior

Salutare, am rezolvat activand opțiunea permite conectarea 2g (oprita de către telefon la activarea stărilor de securitate) se pare ca fără această opțiune simul sau esimul nu se activa...

Mulțumesc. 

Vizualizare soluţie în postul original

10 Răspunsuri 10

MihaiC99
Campion

Dacă sim-urile funcționează pe alte telefoane, încearcă o resetare a setarilor de rețea. De asemenea poți încerca o resetare a setarilor din fabrică folosindu-se de butoanele fizice (mai eficientă decât resetarea din soft).

Cu Xoyo sa rezolvat din sistem în câteva minute, acuma așteptăm la Orange... 

FLo1
#StarMember

@Florinsbr: Bun găsit în Comunitatea Orange. Ai avut eSIM și ai încercat acum SIM-ul fizic? Pentru că pare a fi în telefon un SIM care nu mai este activ. Dacă ai un alt telefon, verifică SIM-ul (dacă este SIM fizic) în acel telefon dacă este funcțional. Dacă nu este funcțional nici în alt telefon, atunci SIM-ul necesită schimbare. Pentru aceasta, un SIM blank poți obține din orice OrangeShop. Te așteptăm cu vești bune. 

Florinsbr
Junior

Am 2 telefoane în cel old Motorola merge Orange în s25 nu, am pus yoxo mai mult de proba,  inițial făcea la fel, dar la câteva minute s-a rezolvat de la sine, probabil până s-a activat 100%, la Orange încă aștept, am sunat la 300...

Salutare!

Sa inteleg ca ai 2 numere: un Orange (abonament/cartela) si un Yoxo? SIM-ul Orange a fost utilizat pana acum sau e prima oara?

Ideea e ca Yoxo este un serviciu Orange (similar cum au fost Flex sau Cartela Verde de la Vodafone, sau Cartela Frog pe vremea Cosmote pentru ... Cosmote).

Florinsbr
Junior

Corect am 2 numere abonament Orange,  digi, Și acum Yoxo, care inițial nu a mers ...după mod avion, acum merge și Yoxo

RafaHelper
#StarMember

Salut @Florinsbr , 

Unele telefoane vândute pe eMag nu sunt fabricate pentru tara noastră si de aceea poți avea probleme cu funcționarea lor. Verifica cu Samsung Romania daca telefonul este fabricat pentru Romania sau nu. 
Chiar daca l-ai luat de la eMag nu ai specificat de către cine a fost vândut. 

Luni-Vineri | 9:00am - 6:00pm (cu excepția sărbătorilor legale)
0800872678 - tarif normal pentru apelurile din rețelele naționale

Testat cu alta cartela și cartela mea în al 3-lea telefon totul ok, nu mai înțeleg nimic, o sa îmi schimb numărul... 

Salutare!

Posibil să nu fie fabricat pentru România și să nu ,,vadă" anumite benzi pe care le utilizează operatorii de la noi din acest motiv. Verifică dacă funcționează totuși peste tot pe unde ai cu alte telefoane semnal, să nu ai surprize să funcționeze doar sporadic, adică doar pe unde vede el anumite benzi sau nu.

Baftă!

Florinsbr
Junior

Salutare, am rezolvat activand opțiunea permite conectarea 2g (oprita de către telefon la activarea stărilor de securitate) se pare ca fără această opțiune simul sau esimul nu se activa...

Mulțumesc.