anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Problema cu telefonul Samsung A70 - se incalzeste

Mia_91
Începător
Bună ziua, am si eu o întrebare, spuneți va rog de la ce poate sa se incalzeasca telefonul incat nu-l poți atinge, se incalzeste foarte tare, chiar nu stiu de la ce, jocuri nu am in telefon, Samsung A 70. Ajutati-ma va rog.
4 Răspunsuri 4

Neaplicabil
E la incarcat? Daca da, cred ca e normal sa se incalzeasca un pic. Se incalzeste fara sa-l folosesti? Semnal ai in zona? Pentru ca, daca nu, telefonul se poate incalzi si din cauza asta (cauta semnal). Daca nu a luat contact cu apa, in mod normal e o problema de soft (aplicatii/sistemul de operare). Incearca sa treci telefonul pe mod avion, vezi daca face vreo diferenta. Eventual poti incerca un boot in Safe Mode. Ca sa intri in Safe Mode, ai doua variante: 1. il inchizi complet, si la repornire, cand apare logo-ul Samsung, apesi si tii apasat butonul de Volume Down. 2. din modul pornit, tii apasat butonul Power (butonul de pornire), iar cand apare meniul, tii apasata optiunea Power Off de pe ecran, apoi selectezi Safe Mode. Daca ai facut operatia cu succes, dupa repornirea telefonului, in coltul din stanga jos, ar trebui sa vezi un watermark cu Safe Mode. Ca sa iesi din safe mode, dai un restart normal la telefon (fara alte butoane apasate). S-ar putea sa ai aplicatii care ruleaza in background si care cauzeaza problema asta. De-asta am si propus testul in Safe Mode. Daca telefonul se raceste cand esti in mod avion, inseamna ca e ceva de semnal (/trafic de date). Daca se raceste cand esti in Safe Mode, inseamna ca e o aplicatie third-party pe care o ai instalata si care trebuie dezinstalata. Daca nu se raceste nici in Safe Mode, s-ar putea sa fie o problema de hardware. In principiu, poti sa-i dai si o revenire la setarile din fabrica, dar asta inseamna sa pierzi toate datele de pe el (daca nu ai cumva facut backup). Si intrucat, in experienta mea, problemele de genul asta nu sunt cauzate de sistemul de operare singur, in general sunt si alte lucruri care contribuie la efectul asta, as zice ca momentan e bine sa pastrezi varianta asta ca ultima solutie (si doar dupa ce iti faci un backup).

FaraUnID
Campion certificat
In cazul in care nu este o problema hardware, un bug in soft, iar telefonul nu este la incarcat, aceste se poate incalzi excesiv din mai multe motive: - te afli intr-o zona cu semnal slab si telefonul se chinuie sa ramana agatat in retea, adica reusrele alocate acestui proces sunt ceva mai mari decat in mod normal; - una sau mai multe aplicatii (mai mult sau mai putin legitime) care ruleaza in background si solicita procesorul, care la randul sau solicita modem-ul de date, care la randul acestora solicita bateria; Cum s-a recomnadat deja, verifica ce procese / aplicati se ridica in mod automat in momentul in care deschzi telefonul si care dintre acestea ruleaza in background. Nu cunosc exact interfata de Samsung, dar, in mod normal ar trebui sa ai acces la aceste informatii si sa poti controla aplicatiile care se autoexecuta si ruleaza in background.

mihai_13
Maestru
faci pasii (iti zic in engleza) device care-battery--since last ful charge- aici vezi ce aplicatii consuma mai multa energie si inca ceva - device care -app power management-sleeping apps sau deep sleeping apps - aici poti pune in repaos aplicatii pe care nu le folosesti - acest manager facut de Samsung este foarte bun si este pacat sa nu il folosesti si este pe android 10 ( nu stiu daca A70 are android 10)

Gabitzu18
Junior entuziast
Încearcă varianta sa îl ții la incarcat fără date mobile activate sau wifi activat, vezi sa nu ai locația activata. Ai încercat sa schimbi încărcătorul sa vezi dacă persista problema? Și vezi dacă îți arată timpul estimativ de încărcare, sa nu fie mai mare de 2 ore. Dacă e asta e ori încărcătorul sau cablul de date deteriorat. Dacă are funcția incarcare rapida dezactivează și încearcă pe normal.